Het zijn bijzonder drukke dagen voor de 25-jarige zanger Born Meirlaen uit Oost-Vlaanderen. Na het succes van z'n debuutsingle 'Fools Rush In' is Born klaar met z'n tweede single en z'n debuut-cd. 'Good Times' is de titel van de langverwachte tweede single van Born. Vanaf volgende week start de promotie van 'Good Times', een superradiovriendelijke en commerciële song die Born opnieuw zelf heeft geschreven. Producer Jo Francken (Admiral Freebee) zat in de Motormusic Studio's opnieuw achter de knoppen.

Vandaag, maar vooral 'morgen' zaterdag neemt Born z'n eerste videoclip op voor z'n nieuwe single 'Good Times'.

Born: "Morgen sta ik al heel vroeg op de set in Leuven en in Hofstade voor de opnames van de videoclip van 'Good Times'. Vanaf 7 uur 's morgens nemen we op in Leefdaal en in de namiddag kamperen we aan het meer van Hofstade-Zemst. Het verhaal van 'Good Times' gaat over goede herinneringen. Het zal gebeuren aan de hand van een oude man die in zijn hangmat naar foto's uit het verleden kijkt. Het zullen niet zomaar foto’s zijn, maar wel bewegende beelden. Op die manier worden de 'Good Times' uit het verleden levend en krijgt de clip een extra dimensie. Wat je op de foto's zal zien? Wel, je ziet mij in de auto zitten. Ik pik vrienden op die aan de kant van de weg staan te liften. We vertrekken op trip met de auto en we gaan wat "rondrijden". Voor de rest zal je alles ontdekken op televisie", zegt Born.

Regisseur van de 'Good Times'-videoclip is Kurt Maes van het productiehuis 'A Shot In The Dark'.

Vanaf vrijdag 5 mei ligt de single 'Good Times' van Born in de winkels. Het debuutalbum van Born mag je in het najaar verwachten.

Meer informatie over Born kan je vinden op www.bornmusic.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: