Slechts 27 minuten had Brihang nodig om de grote zaal van de AB volledig uit te verkopen voor zijn releaseshow op 27 oktober. Door dit overrompelend succes is gekozen om er meteen een tweede releaseshow aan vast te knopen, op zaterdag 28 oktober. Dit najaar komt Brihang met een nieuw album, eerste single Tussenin wordt intussen alvast bijzonder goed ontvangen.

Vier jaar zitten er tussen het uitbrengen van zijn succesplaat Casco en de nieuwe single Tussenin, maar het publiek is Brihang duidelijk niet vergeten. In minder dan een half uur nadat de ticketverkoop voor zijn releaseshow in de AB op 27 oktober open ging, mochten de bordjes met 'Uitverkocht' op al boven gehaald worden, een bewijs dat de West-Vlaming zich nog steeds in de harten van de massa bevindt. Op dit moment wordt een tweede releaseshow in de AB aangekondigd, op 28 oktober, en de verwachtingen zijn dat het ook daar wel eens snel zou kunnen gaan. Info en tickets zijn te vinden via deze link.

Eergisteren verscheen alvast het eerste schot voor de boeg van dat nieuwe album dat dit najaar het licht zal zien. 'Tussenin' kreeg op de eerste dag al meteen 20.000 streams op Spotify en werd instant omarmd door het grote publiek. Het doet alvast het beste vermoeden voor de rest van het album. Een precieze releasedatum en titel daarvan wordt pas gecommuniceerd in een later stadium.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over