Garth Marenghi komt op 3 april 2023 voor het eerst naar Nederland voor een show in Boom Chicago. Deze voorstelling in Amsterdam staat in het teken van zijn nieuwste boek TerrorTome. De kaartverkoop voor de show start op vrijdag 27 januari om 10:00 uur via Ticketmaster.

Garth Marenghi is het alter ego van Matthew Holness en werd bekend van de komische tv-show Garth Marenghi’s Darkplace, die in 2004 werd uitgezonden op Channel4 en al snel een fanatiek publiek opbouwde. Deze legendarische cultshow is een parodie op de klassieke B-films uit de jaren 80, die gekenmerkt werden door overmatig gebruik van bloed en gorigheid, slechte acteerprestaties en een zwak plot. Marenghi is de narcistische, overmatig zelfverzekerde schrijver/acteur die zichzelf beschouwt als een genie in het horrorgenre.

Garth Marenghi heeft ook veel succes gehad op het podium. Zijn stageshow Netherhead won de prestigieuze Perrier award op het Edinburgh Fringe Festival en de voorstelling Fright Knight werd voor diezelfde prijs genomineerd.

De show op 3 april in Boom Chicago staat in het teken van Marenghi’s nieuwe boek TerrorTome, dat vorig jaar uitkwam. Het is een buitenkans voor de fans om Marenghi eindelijk eens live aan het werk te zien. In Boom Chicago vertelt hij op zijn kenmerkende hilarische wijze en draagt hij voor uit het boek, deelt hij zijn ervaringen en beantwoordt hij vragen van het publiek.

GARTH MARENGHI'S TERRORTOME: BOOK TOUR
Maandag 3 april 2023, Boom Chicago, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €28,- (incl. servicekosten)
Leeftijd: 14+ (onder de 18 onder begeleiding van een volwassene)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/garthmarenghi
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 27 januari om 10 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over