© Roland Hermans

Volgend jaar zal het precies 10 jaar geleden zijn dat André Hazes overleden is. Luc Caals – al jaar en dag één van onze meest succesvolle zanger-entertainers – laat deze gebeurtenis niet onopgemerkt voorbij gaan. Samen met zijn live band staat hij op zaterdag 20 september in de Lotto Arena in Antwerpen met het unieke concert Caals Zingt Hazes. Tickets voor Caals Zingt Hazes zijn vanaf vandaag te bestellen via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. € 0,30/min).

Na 4 uitverkochte Elisabethzalen zet de succesvolle zanger-entertainer Luc Caals (62) de stap naar de grote Lotto Arena in Antwerpen. Op zaterdag 20 september verwelkomt de Antwerpenaar heel wat muzikale vrienden tijdens zijn unieke, eenmalige Caals Zingt Hazes concert waarbij de muziek van wijlen André Hazes meer dan ooit zal weerklinken in één van de mooiste concertzalen van Vlaanderen.  Luc Caals: “Voor mij was het al jaren een grote droom om eens een optreden te geven in een grote zaal en dan vooral ook met het repertoire van André Hazes. Volgend jaar zal het precies 10 jaar geleden zijn dat André Hazes overleden is. Ik weet nog goed dat ik in 2004 tijdens de Zomershow in Blankenberge een Hazes medley bracht. De reacties waren unaniem positief en het stimuleerde mij enorm. Enkele maanden later is André – te vroeg gestorven – maar gelukkig heeft hij een muzikale erfenis nagelaten om “u” tegen te zeggen.”

De liefde en bewondering voor André Hazes heeft Luc Caals nooit onder stoelen of banken gestoken. Op 23 september 2005, één jaar na zijn overlijden, stond  Luc in een overvolle Elisabethzaal op het podium tijdens Tribute To André. Het concert werd een weergaloos succes. “Wat er toen gebeurde, is met geen woorden te omschrijven. Iedereen zong, riep, huilde. Werkelijk alle emoties kwamen los! Het gaf niet alleen mij een enorme kick, neen, belangrijker was het gegeven dat het publiek André niet vergeten was”, aldus een geëmotioneerde Caals.

Nadat hij 4 keer de Elisabethzaal uitverkocht, een geslaagd optreden gaf op Rimpelrock, in een bomvol Gents Kuipke stond en concerteerde in een volle Roma, staat Luc Caals dus op zaterdag 20 september met Caals Zingt Hazes, 10 Jaar Later Maar Niet Vergeten in de Lotto Arena in Antwerpen. Op het podium zal Luc begeleid worden door z’n voltallige live band.

Tickets voor Caals Zingt Hazes, 10 Jaar Later op zaterdag 20 september 2014  kunnen vanaf nu besteld worden via www.teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/min) of vanuit Nederland op 0900/45.000.45 (Max. €0,45/min).

Meer informatie over Luc Caals kan je vinden op www.luccaals.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Caals Zingt Hazes
Datum: 
Zaterdag 20 september 2014
Locatie: 
Lotto Arena, Antwerpen

Reservatie:

070 345 345
Meer over