Via het gloednieuwe communicatieplatform ‘Constellation of Love’ van Cacharel kregen meisjes tussen 16 en 25 jaar de kans om deel te nemen aan een ongeziene digitale casting en hét gezicht te worden van de nieuwe Amor Amor-reclamecampagne. Met dit buitengewone project zorgen Cacharel en Amor Amor voor een revolutie in digitale innovatie en een sterkere band met hun doelpubliek.

Hooverphonic en Gravity werden gekozen omdat zowel de filosofie van de groep als de song perfect aansluiten bij wat Amor Amor uitstraalt.

Met Amor Amor treedt Cacharel nog verder toe tot de wondere wereld van de co-creatie, waar een speciale plaats is weggelegd voor de fans. De nieuwste reclamecampagne van Cacharel kreeg de naam ‘Constellation of Love’ en biedt de fans de gelegenheid om te schitteren als hét nieuwe gezicht van Amor Amor. #AmorAmorCasting werd als internationaal project gelijktijdig in Frankrijk, Spanje en Latijns-Amerika gelanceerd.

In totaal namen 12.000 fans deel aan de casting. Daaruit werden drie meisjes gekozen om het nieuwe gezicht van de ‘Constellation of Love’-campagne te worden: Prescilia voor Frankrijk, Silvia voor Spanje en Barbara voor Latijns-Amerika.

De hele zomer lang konden Amor Amor-fans via een exclusieve internetreeks op YouTube een blik achter de schermen werpen. Zo konden ze Prescilia en co op de voet volgen tijdens de casting en opnames, en deelden ze in het geluk van de meisjes die hun dromen in vervulling zagen gaan.

“Vandaag is elk meisje consument en ster tegelijk. Meisjes zijn niet langer bescheiden toeschouwers en passen als trendy vrouw perfect in de communicatiestrategie van merken. Hun wil om actief deel te nemen, inspireert Cacharel Parfums en ligt volledig in lijn met de ambitie van het merk om het enige echte parfum te zijn dat met jeugd wordt geassocieerd. Vandaag zet Cacharel Parfums een nieuwe stap in die richting. Het merk zet zijn reputatie als creatief, digitaal laboratorium kracht bij met een hartverwarmend avontuur door en voor fans. Dankzij ‘Amor Amor Constellation of Love’ kan de wereld kennismaken met de nieuwe gezichten van Amor Amor,” vertelt Eric Briones, auteur van “Generation Y et le Luxe” (Dunod, 2014) en oprichter van de trendblog Darkplanneur.

Hooverphonic: “We vinden het een hele eer dat de mensen van Cacharel de vierde single uit ons nieuw album Reflection hebben uitgekozen voor de Constellation Of Love campagne. Het nummer Gravity en de door Cacharel gecreëerde video zijn een match made in heaven.”

Mehdi El Khyat, International Marketing Director for Cacharel Parfums: “Hooverphonic’s hit ‘Gravity’ and our new Amor Amor ad fit perfectly together. Floating in space and the first kiss are the themes of both the film and song. The campaign goes viral globally and on TV in France, Spain and Latin-America. We believe that both Amor Amor and Hooverphonic are at the top of the game.”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: