Pas vorige week maandag was haar eerste show in de Lotto Arena volledig uitverkocht en vandaag - amper een week later - is ook haar tweede show uitverkocht. Maar de 20-jarige popsensatie uit Wevelgem heeft goed nieuws voor haar fans: Er komt namelijk ook een derde show op vrijdag 4 november! Hiermee bevestigt CAMILLE de populairste artieste van haar generatie te zijn in Vlaanderen.,

"Ik ben nu al volop aan het werk om van deze show iets uniek te maken. Het is de allereerste keer dat ik helemaal alleen in zo’n grote zaal zal staan dus ik ga sterven van de zenuwen maar eens op het podium zal het een feest zijn voor jong en oud. Met uiteraard al mijn singles die de mensen al kennen maar ook nummers uit Liefde voor Muziek en The Masked Singer. In september komt ook mijn nieuwe album uit waar ik bijzonder trots op ben en dat ik ook die avond zal voorstellen in de Lotto Arena. Het wordt een avond vol verrassingen!"

Gisterenavond was CAMILLE ook te zien in de tweede aflevering van Liefde voor Muziek. In de uitzending (die draait rond het repertoire van 2FABIOLA) zong CAMILLE een ingetogen versie brengen van de monsterhit ‘LIFT U UP’.

Fans die geen ticket hebben kunnen bemachtigen voor haar twee shows op 5 november, kunnen vanaf nu een ticket kopen voor haar DERDE show die zal plaatsvinden op 4 november om 20u in de Lotto Arena te Antwerpen!

CAMILLE IN DE LOTTO ARENA

5 NOVEMBER 2022 om 14u & 18u (uitverkocht)
4 NOVEMBER om 20u (tickets vanaf nu te koop).

Info en tickets www.gracialive.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over