Sinds haar opmerkelijke introductie bij het grote publiek in 2019 door de hitserie #LikeMe, heeft CAMILLE de afgelopen jaren in recordtempo de harten van heel Vlaanderen veroverd met haar onmiskenbare talent en onweerstaanbare charisma: van haar opmerkelijke passage in Liefde voor Muziek, haar onbetwiste winst bij The Masked Singer en maar liefst 5 uitverkochte Lotto Arena’s in 2022, tot een uitverkochte SOS-tour door Vlaanderen met maar liefst 37 shows en de succesvolle release van haar nieuwste album ‘MAGIE’ (de opvolger van het eerdere record-brekende album ‘SOS’) in 2023.

Vlaanderen kan duidelijk geen genoeg krijgen van CAMILLE, en 2024 belooft alleen nog maar beter te worden. Zo straalt ze momenteel als ‘MILO’ in de gelijknamige populaire telenovelle, waarbij ze nogmaals haar acteer- en zangkunsten bewijst, en zal ze op 4 & 5 mei maar liefst vier keer in het Sportpaleis staan met ‘MAGIE’, haar grootste show tot nu toe waarvoor intussen ook de allerlaatste tickets in verkoop zijn!

En dat is nog maar het begin, want deze zomer brengt CAMILLE haar magie naar de kust met de ‘MAGIE-tour aan zee’: op zaterdag 20 juli (14u & 18u) en zondag 21 juli (10u & 14u) en op zaterdag 17augustus (14u & 18u) en zondag 18 augustus (10u & 14u) staat ze in het Kursaal Oostende voor een reeks betoverende shows waarbij ze net zoals in het Sportpaleis zal zorgen voor veel spektakel en magie. Van haar grootste hits en betoverende choreografieën tot spectaculaire outfits, het wordt ongetwijfeld een magische zomer die je niet snel zal vergeten!

Tickets voor de 'MAGIE-tour aan zee' zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 28 februari om 11u via www.clubcamille.be

Fans die niet kunnen wachten tot de zomer, kunnen nog de allerlaatste tickets kopen voor haar shows in het Sportpaleis op 4 & 5 mei via www.clubcamille.be en www.gracialive.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over