Haar SOS-tour in het voorjaar met maar liefst 25 shows is volledig uitverkocht, en ook de tickets voor haar SOS-tour aan zee deze zomer zijn fel gegeerd. Wegens grote vraag voegt de populaire zangeres daarom naast haar shows in juli nu 6 extra shows toe in augustus!

SOS-TOUR AAN ZEE:

  • Zaterdag 22 juli - 10u, 14u, 18
  • Zondag 23 juli - 10u, 14u, 18u
  • Zaterdag 19 augustus - 10u, 14u, 18u
  • Zondag 20 augustus - 10u, 14u, 18u

'ARTIEST VAN HET JAAR' CAMILLE GEEFT SUCCESVOLLE AFTRAP VAN HAAR SOS-TOUR IN GENT

Dat CAMILLE één van Vlaanderens meest geliefde popsterren is vandaag de dag, werd afgelopen zaterdag nog maar eens bevestigd tijdens het Gala van de Gouden K’s: Daar haalde ze namelijk de fel gegeerde prijs binnen voor ‘Artiest Van Het Jaar’, een meer dan terechte bekroning van een succesvol jaar met o.a. haar winst bij The Masked Singer, de release van haar populaire nieuwe album ‘SOS’ én 5 uitverkochte concerten in De Lotto Arena.

Daarnaast trapte de populaire artieste het voorbije weekend ook haar SOS-tour - met maar liefst 25 uitverkochte shows in het voorjaar- af in het Capitole in Gent: Van songs uit haar nieuwste album 'SOS' tot haar alom geprezen hits, CAMILLE zorgde ervoor dat stilstaan in Capitole Gent een echte 'no go' was!

WEGENS GROOT SUCCES VERLENGT CAMILLE HAAR SOS-TOUR AAN ZEE MET 6 EXTRA SHOWS IN AUGUSTUS

En deze tour in het voorjaar is nog maar het begin, want in de zomer trekt ze met haar SOS-tour aan zee ook naar het Kursaal Oostende. Wie niet aanwezig kan zijn tijdens haar voorstellingen op 22 en 23 juli, hoeft echter niet te treuren want wegens groot succes voegt CAMILLE nu ook maar liefst 6 EXTRA voorstellingentoe in augustus! Na haar shows van afgelopen weekend is één ding alvast duidelijk: Het belooft deze zomer één groot feest te worden in Oostende!

Koop nu je tickets

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over