CATS choreograaf-regisseur Gillian Lynne gelauwerd omwille van haar buitengewone bijdrage aan het theater.

Tijdens de Olivier Wards zondagavond in London, ontving Gillian Lynne de Special Award voor haar buitengewone bijdrage aan het theater en de kunsten.

Lynne begon haar carrière als danseres bij het Sadler's Wells Ballet en bouwde gestaag aan haar internationale reputatie door haar innovatieve podiumwerk. Ze bracht jazzdans naar Engeland met Dudley Moore en haar compagnie Collages.

Sindsdien was ze verantwoordelijk voor de regie en choreografie van meer dan 50 Broadway, West End en internationale producties. Ze werkte aan 11 films en kreeg ook meerdere prijzen voor haar televisiewerk.

Ze is het meest bekend van haar legendarische regie voor Cats en The Phantom of the Opera. Ook nu nog, op 87 jarige leeftijd, blijft ze actief in het theater.

Ontdek de magie van haar werk tijdens CATS deze zomer in Kursaal Oostende! De show is exclusief voor België en gedurende slechts 3 weken te zien van 30 juli t/m 18 augustus 2013. De belangstelling is groot, er zijn ondertussen al meer dan 10.000 tickets verkocht.

Tickets zijn er al vanaf 17,75 euro per persoon (family & friends tickets). Boeken kan via www.sherpa.be of 070 22 56 00. Er werd ook een theaterarrangement gemaakt met een driegangendiner voorafgaand aan de show. Dit menu kost 119 euro per persoon, inclusief ticket.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: