Na een waanzinnig jaar, breekt voor Charles nu een prachtige concertperiode aan.

Het verschijnen van haar debuut-EP "Falling While Rising" (met meer dan 4,5 miljoen streams op de teller), het mee schrijven en componeren van het nummer waarmee Hooverphonic België vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival, het Belgisch gezicht van de lancering van de Equal-afspeellijst op Spotify, een billboard op Times Square en nog veel meer: het succesverhaal zet zich voort met een reeks nieuw aangekondigde concerten!

Ze deed ons het mindere weer vergeten met haar Summer Tour langs meer dan 10 grote podia, waaronder dat van Werchter Parklife, waar ze als enige Franstalige artieste geprogrammeerd stond.

In Ronquières was er het absolute hoogtepunt: meer dan 10.000 fans beloonden haar met staande ovaties en zongen uit volle borst mee met haar songs. Vandaar dat de video voor nieuwe single ‘Riddle’ werd gemonteerd als een onuitwisbaar verslag van dit onverwachte en magische moment. Bekijk de clip voor 'Riddle' HIER.

Ook dit najaar en volgend jaar is Charles niet weg te slaan van Belgische en buitenlandse podia. Ontdek hieronder alle nieuw aangekondigde speeldata (Eurosonic, Het Depot en Trix onder andere), en laat je minstens één keer live verrassen door deze bloedmooie stem.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over