Charlie Puth voegt Europese data toe aan zijn "One Night Only" tour, waar het concert dat de Amerikaanse zanger geeft in Carré op zondag 4 december onderdeel van is. De tour staat in het teken van zijn derde studioalbum genaamd CHARLIE. De kaartverkoop start vrijdag 30 september om 12:00 uur via Carré.

Charlie Puth brengt zijn "One Night Only" tour dit najaar naar Europa. De Grammy genomineerde, multi-platina zanger, songwriter en producer breidt hiermee zijn eerder aangekondigde Noord-Amerikaanse tour uit, die in het teken staat van het album CHARLIE dat 7 oktober uitkomt.

De reeks intieme underplay shows is geproduceerd door Live Nation en wordt afgetrapt met acht data in Noord-Amerika, voordat de tour doorreist naar het London Coliseum op 28 november om uiteindelijk in het Theater am Potsdamer Platz in Berlijn af te sluiten op 6 december.

Met de "One Night Only" tour verwelkomt Charlie Puth fans over de hele wereld van zeer dichtbij. Hierbij brengt hij zijn grootste hits en langverwachte album ten gehore. Ondanks dat de album release nog niet heeft plaatsgevonden, heeft het album CHARLIE toch al een miljard streams gegenereerd met dank aan de laatste nummers "I Don't Think That I Like Her", "Smells Like Me", "That's Hilarious", "Light Switch" en huidige single "Left and Right" (feat. Jung Kook van BTS), die alleen al goed is voor meer dan 400 miljoen streams en daarmee Puth's meest succesvolle debuut in de hitlijsten is tot nu toe.

De zanger heeft op TikTok de laatste single "Charlie Be Quiet" geteased voordat het volledige album wordt uitgebracht. De single komt vrijdag 30 september uit.

"ONE NIGHT ONLY" TOUR DATA:

 • 23/10/22 – Red Bank, NJ – Count Basie Center for the Arts
 • 25/10/22 – New York, NY – Beacon Theatre
 • 27/10/22 – Toronto, ON, CAN – Massey Hall
 • 29/10/22 – Washington, DC – Warner Theatre
 • 31/10/22 – Boston, MA – Orpheum Theatre
 • 3/11/22 – Chicago, IL – Auditorium Theatre
 • 7/11/22 – San Francisco, CA – Davies Symphony Hall
 • 9/11/22 – Los Angeles, CA – The Theatre at Ace Hotel
 • 28/11/22 – London, UK – London Coliseum
 • 1/12/22 – Paris, FR – Salle Pleyel
 • 4/12/22 – Amsterdam, NL – Royal Theatre Carré
 • 6/12/22 – Berlin, DE – Theater am Potsdamer Platz

Over Charlie Puth

Charlie Puth heeft zich gevestigd als een van de meest consistente hitmakers en gewilde artiesten om mee samen te werken uit de muziekindustrie. Puth heeft inmiddels acht multi-platina singles, vier Grammy nominaties, drie Billboard Music Awards, een Critic's Choice Award en een Golden Globe nominatie op zijn naam staan. Zijn in 2018 voor een Grammy genomineerde LP Voicenotes, was al binnen vier dagen na de release RIAA Certified Gold en heeft meer dan 5,6 miljard streams wereldwijd. Puth's samenwerking met Gabby Barrett in 2020 aan hun "I Hope" remix zorgde voor Charlie's vierde top 10 nummer in de Billboard Hot 100, werd hit nummer één in de Billboard Adult Pop Songs hitlijst en won een Billboard Music Award voor "Top Collaboration" in 2021. Puth schreef en produceerde ook samen met The Kid Laroi en Justin Bieber's single "Stay" dat records brak, één van de grootste nummers van 2021 werd, momenteel het langst op nummer 1 staat in de Billboard Global 200 hitlijst én al elf weken in de top van de hitlijst staat. Op 7 oktober komt zijn langverwachte derde studioalbum CHARLIE uit.

CHARLIE PUTH: CHARLIE PRESENTS "ONE NIGHT ONLY"
Zondag 4 december 2022 | Koninklijk Theater Carré, Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €42,90- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/charlieputh
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 30 september om 12:00 uur via Carré.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over