‘s Werelds nummer 1 techno DJ Charlotte de Witte veroverde de harten van 20.000 fans tijdens een uitverkochte avond in Flanders Expo. Het is het derde jaar op rij dat de charismatische DJ en haar label KNTXT een sensationeel evenement organiseerden op deze iconische locatie. Na succesvolle evenementen zoals 'KNTXT presents Charlotte de Witte – All Night Long' en KNTXT Konnected, was dit de grootste editie tot nu toe. Na uitverkochte shows in New York, Mexico City en Londen, keerde KNTXT nu terug naar Charlotte de Witte's thuisstad Gent.

De line-up bestond uit een indrukwekkende verzameling van internationale techno-iconen, waaronder Inox Traxx, Chris Liebing, Alignment, Nico Moreno, Nina Kraviz, en natuurlijk Charlotte de Witte. ​ Deze diverse line-up trok fans uit meer dan 55 verschillende landen aan, waarbij de Belgische achterban werd aangevuld door liefhebbers uit Frankrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Italië en Spanje.

“Dit was een van de mooiste avonden van mijn leven. Er gaat niets boven spelen in je thuisstad. De energie was absoluut ongeëvenaard en de productie was waanzinnig. Ik ben ontzettend trots op wat het hele KNTXT-team heeft bereikt. Echt een avond om nooit te vergeten.” - Charlotte de Witte

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: