Als gevolg van de genomen maatregelen om het coronavirus in te dijken, werd de 'Get Naughty! World Tour' tot tweemaal toe uitgesteld. Het tourschema van de begeerlijke mannen van Chippendales® wordt nu nog een allerlaatste keer aangepast. De voorstellingen voorzien op woendag 2 en donderdag 3 november worden met één maand uitgesteld en zullen plaatsvinden op vrijdag 2 en zaterdag 3 december. Beide shows gaan door in Capitole Gent. Wie reeds in het bezit was van een ticket voor één van de geplande shows dit najaar, in de Capitole of de Stadsschouwburg, wordt persoonlijk via mail gecontacteerd.

Verwacht je aan een gloednieuwe show, met een aloud concept: sensuele danspassen, uitgekiende choreografieën en ophitsende muziek, samengevoegd tot één kolkend geheel, waarbij de toeschouwers nauw betrokken worden. Met de licht erotische shows weten de Chippendales® het uitzinnige publiek als geen ander in vervoering te brengen.

Tickets voor de shows in Capitole Gent zijn beschikbaar via livenation.be en kosten €56 - €39,20 inclusief servicekosten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over