Een nieuwe reeks artiesten voor Balaton Sound: onder meer Chris Brown, Steve Aoki en Sam Feldt zijn toegevoegd aan de line-up van het Hongaarse festival. Tevens is een groot aantal Belgische dj's aangekondigd. Balaton Sound vindt deze zomer plaats van 6 tot en met 10 juli aan het Balatonmeer in Zamárdi, Hongarije.

10 jaar Balaton Sound

Balaton Sound viert deze zomer haar tiende verjaardag, wat de organisatie niet onopgemerkt voorbij laat gaan. Zo heeft het festival, wat bekend staat wegens een diverse programmering met voornamelijk elektronische muziek en urban, opnieuw verscheidene acts aan de affiche toegevoegd. Steve Aoki staat op het festival naast dj’s als Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix en Armin Van Buuren. Ook urban liefhebbers zitten deze zomer goed aan het Balatonmeer, nu met A$ap Ferg, Macklemore & Ryan Lewis en The Game ook de komst van Chris Brown door het festival is bevestigd.

Naast de Nederlandse Sam Feldt behoren 99 Souls, Deorro, Mr Oizo, Spor, Tchami, Will Sparks, Hospitality presents: London Elektricity, Metrik, Logistics en Ellen Allien tot de aangekondigde nieuwe acts.

Belgische dj's

Dit jaar staan er voor het eerst in samenwerking met Festival.Travel en Journey Of Sound ook een groot aantal Belgische dj's op Balaton Sound. Woensdag 6 juli en donderdag 7 juli komen onder andere Red D ft. Lady Linn, Dj Makasi, DJ Neon, Audiophonic en Goldfox aan het Balatonmeer een set draaien. Naast hun optreden op het festival zullen zij ook optreden in de Balaton Sound Express en op de roadtrip van Journey Of Sound.

Het volledige programma Balaton Sound 2016 tot dusverre is te vinden op: http://nl.balatonsound.com/programma

Vervoer

Naast de inmiddels uitverkochte Balaton Sound Express, rijden er vanuit Nederland en België ook festivalbussen naar Hongarije. Retourtickets voor deze busreis kosten €155. Vanaf woensdag 4 mei gaan ook enkele exclusieve VIP bussen in de verkoop. Tickets en meer informatie over deze busreizen is te vinden op de website van Festival.Travel, de officiële reispartner van Balaton Sound: www.festival.travel/travel/festivalbussen/balaton-sound-bus/

Tickets

5 Days Passes zijn tot 15 juni 2016 te verkrijgen voor €190, mits deze niet voortijdig uitverkocht raken. Vervolgens zal de ticketprijs van de festivaltickets met €20 omhoog gaan. Voor meer informatie & tickets: www.balatonsound.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: