Voor het derde jaar op rij is Festival Aan Zee een GRATIS festival! Op zaterdag 23 en zondag 24 april vormen het strand en de zeedijk van De Panne opnieuw het decor voor een bruisend en muzikaal lentefestival. Festival Aan Zee is dé opener van het festivalseizoen!

Op zondagavond 24 april prijkt Clouseau bovenaan de affiche! De broers Wauters brengen eind februari hun nieuw album 'Clouseau Danst!' uit. De tweede single 'Droomscenario' is net uit. De 'Clouseau-Tour 2016' houdt ook halt in De Panne, als een van de eerste festivals en dit helemaal gratis!

Sterke live concerten met een overvolle concerttent, een groot aanbod animatie & straattheater op de zeedijk vormen de perfecte start van het nieuwe festivalseizoen. Dit alles wordt nog aangevuld met kindvriendelijke activiteiten, georganiseerd door de diensten Jeugd en Sport in samenwerking met verschillende verenigingen uit De Panne.

Alle nieuws i.v.m. Festival Aan Zee is te vinden op www.festivalaanzee.be

Festival aan Zee is een 2-daags festival in De Panne, georganiseerd door vzw Festival Dranouter in samenwerking met Toerisme De Panne.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: