Vanochtend heeft Clouseau de officiële videoclip van hun nieuwe single ‘Vliegtuig’ online gepremiered.

Vliegtuig’ is de eerste single van Clouseau’s op 22 november te verschijnen titelloze album en het nummer is sinds de lancering op 1 oktober niet van radio en uit de charts weg te slaan.  Na 'Anne', 'Daar gaat ze' en 'Vonken & vuur' bezorgde ‘Vliegtuig’ Koen en Kris Wauters een vierde nummer 1-hit in de Ultratop singles chart. In de Vlaamse top 10 is ‘Vliegtuig’ inmiddels al Clouseau's 22ste nummer 1-hit.

Vliegtuig’ was de eerste Vlaamse Nederlandstalige single die dit decennium meteen op 1 binnenkwam in de Ultratop 50.  De video van ‘Vliegtuig’ werd geregisseerd door Joris Rabijns in een productie van Hotel Hungaria.

Over de single ‘Vliegtuig:’

Kris Wauters:  "Vliegtuig" is een fantastische song, al zeggen we het zelf. Heel speciaal, iets wat we nog nooit gedaan hebben. Niet helemaal voor de hand liggend in opbouw en je moet de tekst echt laten inzinken. Maar het is een song die je nooit meer loslaat eens je hem echt kent en die je niet na 10 luisterbeurten beu gehoord bent. Wij zijn beiden geweldig enthousiast en écht blij dat we er eindelijk mee naar buiten kunnen komen.

Bekijk de clip hier:  http://www.youtube.com/watch?v=YYkJTq16eiY&sns=em

“Vliegtuig” is te koop op iTunes:  http://smarturl.it/Clouseauvliegtuig

Over het album "Clouseau"

Op vrijdag 22 november 2013 brengt Clouseau zijn 11de Nederlandstalige studio-album uit, het eerste na een muzikale sabbatperiode van vier jaar. Dankzij een unieke samenwerking met bpost zullen fans die het album via de nieuwe Clouseau-website bestellen hun exemplaar echter al ontvangen op donderdag 21 november, één dag voor de officiële winkel-release.

Hoe werkt het? Één klik op de Clouseau-website www.clouseau.be , je laat je gegevens achter, bestelt en betaalt de cd en bpost engageert zich om elke cd-bestelling van ‘CLOUSEAU’ op donderdag 21 november te brengen naar waar de fans maar willen: Thuis of op het werk, in één van de 1250 afhaalpunten of in een bpack 24/7 pakketautomaat.

Bestellen voor levering

Vanaf vrijdag 22 november is ‘CLOUSEAU’ vervolgens te koop via alle normale verkooppunten; fysiek en online. Wie het album nu al online voorbesteld via iTunes (http://smarturl.it/clouseaualbum) , krijgt de single ‘Vliegtuig’ onmiddellijk.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over