Vandaag kondigt de Amerikaanse komiek Conan O'Brien tijdens zijn talkshow 'Conan' aan dat hij voor het eerst de "2014 MTV Movie Awards" zal presenteren. "Na 8 jaar af te houden, ben ik vereerd om bekend te maken dat ik MTV's op een na meest prestigieuze awards show te hosten.", aldus Conan.

Bekend om zijn unieke en snelle humor, is O'Brien momenteel tv-presentator van de succesvolle laatavond talkshow op TBS. Hij was tevens een van de eerste om een uitgebreide digitale aanwezigheid te creëren op sociale media zoals Facebook en Twitter en op YouTube. Hiervoor put hij verder op de kracht van teamcoco.com, zijn Team Coco, wat hem de favoriet maakt van MTV's Millennial publiek. Hij schreef ook mee aan shows zoals 'The Simpsons' en 'Saturday Night Live'.

Bovendien post MTV vandaag een "2014 MTV Movie Awards Nominees in 15-Seconds" teaser als voorsmaakje op de aankondiging van de nominaties. De nominaties kan je deze donderdag volgen om 7.00u via www.MovieAwards.com. De "2014 MTV Movie Awards" zal opnieuw de aftrap geven van het Blockbuster zomerseizoen. Het belooft weer een over-the-top uitzending te worden met alle favoriete films, acteurs en muzikanten van de fans, nooit geziene beelden en een eerbetoon aan de beste films en prestaties van de voorbije jaren.

Surf naar http://movieawards.mtv.tv voor de laatste updates rond de MTV Movie Awards.

"2014 MTV Movie Awards" : zondag 13 april, live vanuit L.A.'s Nokia Theatre.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: