"The Red Piano" is een flamboyante show van Elton John in Hollywood- en Las Vegas-stijl, en maakt deel uit van de wereldtournee die Elton John organiseert ter gelegenheid van zijn 60ste verjaardag en 40-jarig jubileum als topartiest.

Op donderdag 9 december doet Elton John Bercy (Parijs) aan met "The Red Piano". Het event wordt -in partnership met Ciel Ecran- live en in hoge definitie per satelliet doorgestraald naar een Europees bioscopennetwerk, waaronder 17 bioscopen van Kinepolis Group. De mega-show is live te volgen vanaf 19.45u in de volgende Kinepolis-Bioscopen in België, Frankrijk en Spanje.

Exclusief voor België wordt het concert gepresenteerd te Kinepolis Brussel, Metropolis Antwerpen, Kinepolis Leuven, Kinepolis Luik, Kinepolis Eigenbrakel, Kinepolis Hasselt, Kinepolis Kortrijk, Kinepolis Gent, Kinepolis Oostende en Kinepolis Brugge.

Het spektakel geeft alvast de toon aan van de muzikale Kinepolis-programmatie 2009. Tickets kunnen aangekocht worden via www.kinepolis.com en in elke Kinepolisbioscoop.

Meer info Kinepolis België: www.kinepolis.com onder rubriek "events"

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: