Het concert van Pussycat Dolls & Rihanna in Vorst Nationaal wordt omwille van problemen met planning verplaatst van 23 naar 29 november.

29 november belooft een fantastische dag te worden. Die avond staan op het podium van Vorst Nationaal twee heuse hitlijstfenomenen die voor het eerst in ons land te zien zullen zijn. De flamboyante dames van Pussycat Dolls delen er dan de affiche met de knappe Rihanna.

De Pussycat Dolls zijn een fenomeen. De zes dames werden door choreograaf Robin Antin samengebracht en maakten naam en faam in de cabaret & striptease wereld. Ze debuteerden in de Viper Room, de club van Johnny Depp in Los Angeles, en werden vervolgens het huisgezelschap van Caesar's Palace in Las Vegas. In 2005 versieren de meisjes een platencontract bij A&M/Interscope en neemt hun carrière een muzikale wending. Eerste single Don't Cha, met Busta Rhymes, is een wereldhit. Het daaropvolgend debuutalbum PCD, waarvoor ze producers Timbaland en Dr. Dré weten te strikken, slaat meteen in. De hitsingles blijven mekaar opvolgen.

Ook Rihanna is een fenomeen. Op haar 17de wordt de uit Barbados afkomstige zangeres opgemerkt door Jay-Z die haar meteen tekent op zijn label Def Jam. Met Pon de Replay scoort ze een eerste hit. En dan gaan de poppen aan het dansen. Haar debuut Music of The Sun verkoopt als zoete broodjes, ze trekt op tournee met Gwen Stefani en versiert een filmrol. Dit jaar bevestigt Rihanna haar kunnen op haar tweede album A Girl Like Me. Single SOS, met de hypnotiserende beat uit Tainted Love van Soft Cell er in gemixt, is een wereldhit. Het ziet er naar uit dat Rihanna een even mooie carrière tegemoet gaat als haar grote voorbeelden Alicia Keys en Beyoncé. Afspraak met deze twee -letterlijk en figuurlijk- hotte acts op woensdag 29 november in Vorst Nationaal !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: