Boris van der Ham is een Nederlandse zanger, acteur en papa van 2 geweldige kinderen. Een paar maanden geleden vertrokken zijn kinderen voor een jaartje naar Nieuw-Zeeland om daar samen met hun moeders te gaan wonen.

Boris, het vrouwenstel en hun kinderen zijn heel close met elkaar en wonen bij elkaar in de buurt. Beide moeders pakten het plan op om een jaar lang te werken in Nieuw-Zeeland. “De kinderen gingen natuurlijk mee en volgens mij was dit een fantastische kans voor hen om een tijdje in het buitenland te verblijven en wat meer van de wereld te ontdekken. Ik dacht bij mezelf: "ik vlieg er dan eens heen voor een maand om hen te bezoeken". Helaas besliste COVID-19 daar anders over. De restricties in Nieuw-Zeeland zijn heel erg streng. Het is nog niet duidelijk wanneer ik erheen kan. Zo is mijn idee gegroeid om dit nummer te schrijven. In ‘Onderweg Naar Jou’ droom ik luidop hoe het zou zijn om mijn kinderen na al die tijd nog eens vast te kunnen pakken. Het is een upbeat nummer geworden met een positieve vibe. Muziek kan een mensenhart openen en ingewikkelde thema's en diepgaande gevoelens blootleggen. Ik hoop iedereen te bereiken die iemand mist, voor korte of lange tijd", zegt Boris.

Naast zanger, is Boris ook acteur. Hij studeerde in 1998 af aan de toneelacademie in Maastricht. Hij was reeds in heel wat toneelvoorstellingen en musicals te zien en speelde mee in TV-series als ‘Smeris’ en ‘Flikken Maastricht’. Daarnaast heeft hij net de try-outs van zijn eigen theatertour afgerond waarin hij naast covers ook nieuwe, zelfgeschreven nummers zal brengen. De tour gaat volgend jaar in première in Nederland.

'Onderweg Naar Jou', de nieuwe single van Boris van der Ham, kan u HIER beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: