Balthazar en dEUS toegevoegd aan programma.

De eerste namen van Crammerock worden enthousiast onthaald. Op een mum van tijd gingen woensdagvoormiddag alle beschikbare weekendtickets de deur uit voor het programma met o.a. Doe Maar, The Kooks, Suede, Arsenal, Tourist LeMC en Zwangere Guy. Intussen zijn ook alle dagtickets voor vrijdag én voor zaterdag uitverkocht en hebben ook Balthazar en dEUS hun komst bevestigd. “We zijn heel blij dat de knaldrang van onze bands, leveranciers, overheden, sponsors en vrijwilligers ook aanwezig is bij de festivalbezoekers.”

Het aantal beschikbare tickets werd voorlopig beperkt tot 13.500 tickets per dag: “een comfortable buffer die het ons mogelijk maakt om het festival in veilige omstandigheden en met respect voor alle huidige maatregelen te organiseren.”

De invoering van het Covid Safe Ticket, de hoge vaccinatiegraad die tegen Crammerock bereikt zal zijn en de onmisbare ondersteuning van Toerisme Vlaanderen en de gemeente Stekene maken een veilige editie mogelijk dit jaar.

De organisatie zal de komende dagen, op basis van bezoekersinformatie, de vaccinatiegraad in de regio en in nauw overleg met wetenschappers en overheden, verder bestuderen of het aantal bezoekers eventueel kan uitgebreid worden. “We willen met zoveel mogelijk mensen festivallen, maar het spreekt voor zich dat we dit enkel willen doen als alle indicatoren qua veiligheid en praktische organisatie helder groen zijn.” Crammerock opent een wachtlijst waarop iedereen die nu nog naast een ticket gegrepen heeft zich kan inschrijven. “We begrijpen dat er heel wat mensen zonder ticket teleurgesteld zijn, we raden hen aan om in te schrijven op onze wachtlijst en we hopen midden augustus met meer goed nieuws te komen”.

Balthazar en dEUS toegevoegd aan programma!

De editie van Crammerock ziet er veelbelovend uit met namen als Doe Maar, The Kooks, Suede, Arsenal, Tourist LeMC en Zwangere Guy. En daar komen nu ook Balthazar en dEUS bij als headliners voor respectievelijk vrijdag- en zaterdagavond.

Slinky. Stylish. Sexy. Zo klinken Balthazar’s jongste singles “On A Roll” en “Losers”. Het nieuwe meesterwerk “Sand” staat vol zwoele sunset jams en verleidelijke koele melodieën. Voor ze aan hun tour door Europa beginnen, sluiten ze de eerste festivaldag van Crammerock af.

dEUS: het lijstje Belpop-klassiekers dat Tom Barman en de zijnen geschreven hebben, is gigantisch en het repertoire geeft live nog steeds geen enkele krimp. “De grand cru indierock uit eigen land kunnen bevestigen als de afsluitende headliner van crammerock, dat is de kers op de taart”.

Jawel, er worden later nog meer namen aangekondigd. Zo wordt er nog een stevig feestprogramma aangekondigd voor de Club-tent.

Tickets

Alle tickets zijn de deur uit. Er is een wachtlijst geopend op www.crammerock.be. Elk ticket zal gepersonaliseerd moeten worden.

Veilig festivallen met het covid safe ticket

Toegang tot Crammerock is enkel mogelijk met een geldig Covid Safe Ticket. Op deze manier kunnen festivalbezoekers aantonen dat ze gevaccineerd zijn of negatief getest zijn. Op en rond het festivalterrein zullen eveneens maatregelen genomen worden om het festival veilig te laten verlopen voor alle bezoekers, medewerkers en artiesten.

Om een geldig covid safe ticket te kunnen voorleggen moeten bezoekers voldoen aan minstens 1 van de volgende 4 voorwaarden: je bezit een vaccinatiecertificaat waarmee je bewijst dat je al minstens 2 weken volledig gevaccineerd bent tegen COVID-19, je bezit een negatief PCR-testcertificaat, je bezit een negatief antigeen(snel)testcertificaat of je bezit een herstelcertificaat (maximaal 6 maanden oud) dat aantoont dat je hersteld bent van COVID-19 na een eerdere positieve PCR-test.

Crammerock zal in de komende weken op een duidelijke manier communiceren om de bezoekers makkelijk toegang te geven tot het festival. Meer informatie vind je op www.crammerock.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over