In 1991 wordt onder de noemer ‘Cramme Zomerfestival’ de eerste editie van Crammerock aangekondigd. In 25 jaar tijd kunnen we het bezoekersaantal van een paar honderd naar ruim 30.000 enthousiaste festivalgangers brengen. We zijn als organisatie van dit succesverhaal dan ook zeer vereerd te mogen aankondigen dat 2015 een bijzonder jaar wordt.

Crammerock trakteert op muziek

Op pinksterzondag 24 mei serveren we alvast een voorsmaakje van het vele lekkers dat in september de affiche zal kleuren met een concert van commandant ter zee Tom Van Laere en zijn viceadmiraals. Na vijf albums is Admiral Freebee een ‘ever present’ in het Belgische muzieklandschap. Altijd origineel en authentiek, soms met een kwinkslag, en bovenal, met een groot talent voor oorwurmen van singles. Denk maar aan ‘Rags ’n’ Run’, ‘Oh Darkness’, ‘Nothing Else To Do’ en ‘Breaking Away’, uit zijn nieuwste album. Zijn passage op de 24ste editie van Crammerock werd zó gesmaakt dat we geen twee keer hoefden nadenken over het aanbod om deze superster terug naar Stekene te halen.

Crammerock trakteert op feest

We zouden onszelf verloochenen mochten we u bij deze ruime portie americana rock ook geen knallend dansfeest achter de kiezen duwen. Studio Brussel presentator Stijn Van de Voorde is de perfecte spring-in-’t veld om ons daarbij van achter de draaitafel te begeleiden. Voor de gelegenheid keren we trouwens terug naar onze roots in het vernieuwde sportcentrum in de Nieuwstraat.

Op Pinksterzondag 24 mei vanaf 21 uur in sporthal "De Sportstek" in Stekene. Tickets kosten 15,- euro en zijn verkrijgbaar via de website www.crammerock.be, bij dagbladhandel An & Wim of bij Kantoor Van Hoye.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Crammerock: Admiral Freebee
Datum: 
Zondag 24 mei 2015
Locatie: 
De Sportstek, Stekene

Reservatie:

Meer over