Vanwege het grote succes van Danny Vera’s Beggin’ For More Trouble in het Klokgebouw in Eindhoven, kondigt de Zeeuwse singer-songwriter een extra show aan op 29 november 2024. Het concert op 30 november is helemaal uitverkocht. De kaartverkoop voor de tweede show start aanstaande donderdag 11 juli 2024 om 10:00 via www.dannyveralive.nl.

Vorig jaar stond Danny Vera met zijn in the round shows in verschillende uitverkochte zalen door het land. Dit jaar zet hij deze unieke concerten door in Eindhoven. Het worden speciale optredens, waarbij de populaire artiest in het midden van de zaal staat met het publiek om zich heen. Dit is voor zowel Danny als de fan een bijzondere ervaring.

Danny Vera is een van de hardst werkende mensen in de Nederlandse popmuziek. Optreden is voor Vera een van de meest essentiële onderdelen van artiest zijn. Naast de grote optredens in onder andere Ziggo Dome, Nederlands grootste concertzaal, doet hij ook kleinere concerten. Met zijn Beggin’ For More Trouble-shows in het Klokgebouw in Eindhoven keert hij terug naar de intimiteit, door midden tussen het publiek van mens tot mens zijn muziek te spelen.

Danny Vera kondigt extra showdatum aan in Klokgebouw Eindhoven wegens groot succes

29 november 2024 (extra show)

30 november 2024 (uitverkocht)

Klokgebouw, Eindhoven

Tickets kosten €50,- (excl. 10% servicekosten en transactie- en/of verzendkosten). De voorverkoop start donderdag 11 juli 2024 om 10:00 uur, via www.dannyveralive.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over