THUIS-actrice Daphne Paelinck en DERTIGERS-acteur Kristof Goffin zullen deze zomer op verschillende festivals te vinden zijn. Niet als publiek, maar wel als zangers! Beide tv-gezichten vervoegen de BV-band “De Meezingers”, die vorig jaar werd opgericht.

“De Meezingers” is een band die bestaat uit een heleboel zingende tv-gezichten waarvan er steeds VIER (in wisselende bezetting) komen optreden, begeleid door een liveband. Het unieke aan deze vrolijke bende is dat ze tijdens de hele show allemaal samen zingen. En dat zorgt voor flink wat interactie, show en dynamiek. Ze hebben een breed repertoire met liedjes in diverse talen die door jong en oud worden meegezongen. Van Will Tura tot Tina Turner, van Metejoor via Village People tot Samson & Gert en vele anderen.

Ook Loes van den Heuvel (FC De Kampioenen), Lennart Lemmens (Thuis, Campus 12), Donaat Deriemaeker(VRT-icoon), Peter Bulckaen (Familie), Koen Crucke (Samson) en Stef Poelmans (Nickelodeon, Pickx) zullen opnieuw deel uitmaken van deze wisselende bezetting.

Naast deze twee nieuwe aanwinsten mogen “De Meezingers” ook de eerste tourdata van 2022 aankondigen. Hun zomertour start op 24 juni in Zemst om vervolgens halt te houden in o.a. Kapellen (1 juli), Steenokkerzeel (9 juli), Blankenberge (5 augustus) en Zaventem (19 augustus). Op zaterdag 20 april openen “De Meezingers” de vernieuwde Antwerpen Zingt op de Cockerillkaai.

Wil je weten wie wanneer deel uitmaakt van deze bezetting en of ze ook bij jou in de buurt komen optreden? Hou dan zeker hun Instagram in de gaten waar ze de meest up-to-date informatie delen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: