uitsluitend Belgisch dj-talent in programma

De line-up voor de 11e editie van het event "Legendz feat. David Guetta” op vrijdag 21 oktober in de Ethias Arena te Hasselt, is compleet en oogt indrukwekkender dan ooit! De Franse dj-ster laat zich die avond omringen door uitsluitend ambitieuze en vooral erg beloftevolle Belgische dj’s. Opvallend is de komst van Sem Thomasson en Kenn Colt. Beide Limburgse dj’s en producers timmeren hard aan een internationale carrière en staan, met de steun van het platenlabel Warner Music, aan de vooravond van hun doorbraak.

Sem Thomasson

Sem Thomasson tekende eerder dit jaar een globale deal met Warner Music, na al enkele jaren op de ‘bubling under’-lijst van aanstormend en beloftevol dj-talent te hebben gestaan.

Internationaal drukte Sem Thomasson zijn stempel op tracks bij Flamingo Recordings, Atlantic Records, Stealth Records, Spinnin Records, V-Essentials, Ultra Records, Global Underground, Universal Music en Diffused Music.

Naast dj is Sem Thomasson ook een gewaardeerd producer, songschrijver en remixer. Zowel zijn eigen songs als zijn remixen voor o.a. Steve Aoki & Flo Rida brachten hem onder de aandacht van het bekende online danceplatform Beatport, dat hem tipte als één van de vijf “must sees” van de 300 dj’s op de eerste editie van TomorrowWorld in 2014.

Sem Thomasson speelt op dit moment zo’n 60 sets per jaar, van Dubai over Brazilië tot de Verenigde Staten. Afgelopen zomer stond hij o.a. voor de 7de opeenvolgende keer op Tomorrowland en lanceerde hij zijn 1ste radiosingle On The Run. Daarnaast is hij ook resident DJ van Versuz.

Kenn Colt

DJ en producer Kenn Colt is gespecialiseerd in ‘commercial deep house’. Hij begon zijn carrière als dj op zestienjarige leeftijd en profileerde zich al snel op internationaal niveau: zo is hij resident DJ van Versuz en op de Pacha Ibiza World Tour. Internationale tournees door Europa, Azië en Noord-Amerika volgden elkaar snel op, met dj-sets op Tomorrowland en TomorrowWorld. Op 9 oktober zal hij te gast zijn op de City Parade in Brussel. Zijn nieuwe single Scantify kan sinds zijn release al op de nodige dj- en streamingsupport rekenen.

Sem en Ken worden in de line-up bijgestaan door ‘Legendz residents’ DJ Flash en Ice Kream.

Na Tomorrowland afgelopen zomer is dit de enige kans om David Guetta aan het werk te zien in België!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
David Guetta
Datum: 
21 oktober 2016
Locatie: 
Ethias Arena, Hasselt

Reservatie:

Meer over