Winterprik of niet, wij kijken al met een zonnige blik naar het festivalseizoen. Gladiolen maakt meteen 2 headliners bekend die in 2024 tijdens het pinksterweekend in Olen het mooie weer zullen maken.

Op vrijdag 17 mei staat de Nederlandstalige sensatie Bazart op de affiche. De razend populaire band rond zanger Mathieu Terryn heeft een ijzersterke live reputatie en zorgt met hitsingles als “Goud”, “Denk Maar Niet Aan Morgen” en “Geef Mij Alles” ongetwijfeld voor massale meezingmomenten.

Selah Sue mag op zaterdag 18 mei de festivalweide inpalmen. Met haar unieke mix van funk, r&b, pop en soul speelt ze de grootste Europese festivals en concertzalen plat. Tijdens dit exclusieve Kempense optreden mag je je verwachten aan stomende versies van topnummers als “This World”, “Alone”, “Raggamuffin” en “Pills”.

De volgende weken worden nog meer nieuwe namen aangekondigd. Het festival was de voorbije jaren steeds op voorhand uitverkocht. Tickets zijn vanaf zondag 17 december om 10.00u beschikbaar via gladiolen.be

Vragen over Gladiolen 2024?

Bekijk onze website. Of stel ze via WhatsApp.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over