De tweede editie van De Grote Schijn gaat over een paar weken definitief van start in het Kralingse Bos in Rotterdam. Na een uitverkochte editie in 2019 met meer dan 30.000 bezoekers zal er dit jaar een geheel nieuwe show te bewonderen zijn van 14 t/m 31 oktober. De creatie reist voor het eerst ook door naar Arnhem waar je van 21 t/m 31 oktober in Park Zypendaal kunt genieten van de magische avondwandeling. Wegens de grote vraag zijn er extra kaarten toegevoegd voor beide steden. Voor een bezoek aan De Grote Schijn is het tonen van een coronatoegangsbewijs niet nodig. Meer informatie en tickets: www.degroteschijn.nl.

Lichtpunt in donkere dagen
Vorig jaar kon De Grote Schijn vanwege de coronamaatregelen niet plaatsvinden. De organisatie maakt vandaag met vreugde bekend dat het evenement in Rotterdam en Arnhem definitief kan doorgaan deze herfst. De Grote Schijn, dat plaatsvindt in de openlucht, is ingedeeld als doorstroomlocatie. Dit betekent dat er geen coronatoegangsbewijs nodig is om de wandeltocht door het donker te kunnen maken. Om wachtrijen te voorkomen en bezoekers de ruimte te kunnen geven wordt er gewerkt met tijdsloten.

“Het afgelopen jaar ontdekten we opnieuw de pracht en kracht van de natuur. Als er één iets positiefs was aan het coronatijdperk: we trokken met z’n allen naar buiten, het bos in op één van de vele wandelingen. Tijdens de Grote Schijn laten we mensen opnieuw wegdromen. We creëerden een wondere wereld, ver weg van de realiteit waarin bezoekers – jong én oud - hun fantasie de vrije loop kunnen laten.” - Regisseur Christophe Van Hostauijen

Over De Grote Schijn
Het Kralingse Bos in Rotterdam en Park Zypendaal in Arnhem zijn dit najaar gastheer voor de zinnenprikkelende tocht door het donker. Het park komt tijdens De Grote Schijn helemaal tot leven. Fluisterende bomen, fascinerende lichtprojecties en betoverende klanken zorgen voor een magisch schouwspel. De natuur speelt hierin de hoofdrol en vormt het decor voor een avond vol verwondering.

Laat je meevoeren langs een volledig nieuwe, ruim 2 kilometer lange wandelroute vol indrukwekkende technieken en mysterieuze verrassingen. Een unieke belevenis voor jong én oud.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over