momoyo heeft jouw hulp nodig voor de videoclip van de nieuwe single "Skin", een collectieve ode aan collectieve huidhonger tijdens deze lockdown. Het zou fijn zijn moesten jullie deze oproep via jullie kanalen kunnen verspreiden.

Met “Skin” lost momoyo een single over lichamelijkheid. De huid is het grootste menselijke orgaan, en toch is het slechts een flinterdunne laag tussen wat diep binnenin speelt en de buitenwereld. Skin is een nummer over gemis, over verlangen naar aanraking, en tegelijk over je opsluiten in je eigen huid, bang voor de onzekerheden daarbuiten.

“Skin” krijgt tijdens deze tweede lockdown een diepere betekenis. Het is een nummer over huidhonger. Daarom roept momoyo luisteraars op om filmpjes te sturen van hoe zij dat verlangen ervaren. Spreid je armen, knuffel je favoriete knuffeldier, dans, wijs op dat stukje huid dat dringend wil geraakt worden, toon het ware gelaat van gemis in een tijd waarin de huid hunkert naar streling. Stuur massaal die filmpjes naar momoyoband@gmail.com en deel ze met #iwantyourskin en @momoyoband. Uit de ingezonden filmpjes wordt de videoclip gemaakt, een collectieve ode aan collectieve huidhonger.

Skin is de derde single uit de debuut-ep.

  • “momoyo creates a garden path for nighttime wanderings”. (YabYumWest.com – USA)
  • “momoyo wordt een blijver in de Belgische indie scene” (Luminous Dash)
  • “Dit debuut is goed voor een halfuur betovering” (Da Music)
  • “Fris en intens, drijvend op nachtelijke beats, lo-fi synths, bezwerende strijkers en vooral een stem die je bij de keel grijpt” (Cultuur-Pakt.be)
  • “Elk nummer is een klein kunstwerkje” (MusicZine.net)

productie: Klaas Tomme en Jonas Bruyneel
mix: Filip Tanghe (Balthazar, Warhaus)
mastering: Bryan Lucey (Arctic Monkeys, Depeche Mode)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over