Geniet 18/2 in avant-première van ’Silver Linings Playbook’ tijdens de Student Choice bij Kinepolis

De maand februari staat in 2013 met Valentijnsdag en carnaval in het teken van liefde en humor. Daarom combineert Kinepolis het beste van de twee feestdagen en verwent de bioscoopketen studerende filmliefhebbers met de Student Choice op de avant-première van de romantische komedie ‘Silver Linings Playbook’.

Ben je student, wil je deze avant–première zeker niet missen en ben je nog niet in het bezit van een Kinepolis Student Card, surf dan snel naar de Kinepolis website en vraag gratis je persoonlijke Student Card aan. Kinepolis somt met veel plezier de vele voordelen even op:

- Tot 30% korting op je favoriete film, drank en snacks;
- De fijnste bioscoopevenementen, met iedere maandag de Student Night aan € 6,50 + gratis drankje; - 1 x per maand een avant-première aan €6,50 + gratis drankje;
- Extra voordelen via de partners van de kaart;
- Een gratis filmticket voor je verjaardag.

Deze unieke avant-première gaat op 18 februari in alle Kinepolis bioscopen van start, nl. Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt, Imagibraine, Kortrijk, Liège, Oostende en Palace Liège.

Korte inhoud “Silver Linings Playbook”:
Pat was leraar aan een middelbare school tot hij een flinke depressie kreeg en zich liet opnemen in een kliniek. Nadat hij uit het ziekenhuis is ontslagen, wil hij alles in het werk stellen om zijn ex-vrouw, die er intussen met een andere man vandoor is, terug voor zich te winnen en zijn leven weer op de rails te krijgen. Pat verhuist terug naar zijn ouders en wijdt zich geheel aan de opgave om de man te worden die zijn vrouw altijd had gewild. Maar dan ontmoet hij Tiffany, een mooie vrouw wiens leven ook anders is gelopen dan ze had gedacht ...

‘Silver Linings Playbook’ kreeg 8 Oscarnominaties voor ‘Beste Film’, ‘Beste Acteur’ (Bradley Cooper), ‘Beste Actrice’ (Jennifer Lawrence), ‘Beste Acteur in een Bijrol’ (Robert De Niro), ‘Beste Actrice in een Bijrol’ (Jacki Weaver), ‘Beste Regie’, ‘Beste Aangepast Scenario’ en ‘Beste Montage’.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: