De Kreuners gaan weer de baan op! Na hun drie uitverkochte concerten in het Sportpaleis eind 2012, hebben Walter, Erik, Jan, Ben en Axl er weer volop zin in. De eerste zaalshows vinden plaats op 19 juni in AB Club in Brussel en op 20 juni in De Casino in Sint-Niklaas.

In 2012 ontvingen De Kreuners tijdens de uitreiking van de MIA’s de Lifetime Achievement Award voor hun verdienste voor de Vlaamse populaire muziek.Voor Walter was het 'een geval van Grote Goesting’. Walter: ’We zijn mekaar regelmatig blijven zien - altijd heel plezant. Ze hangen meestal de vlag uit als we ergens afspreken (lacht). We merkten stilaan dat de grote goesting er weer was, en dat bleek ook toen we een paar maanden geleden een paar keer in een repetitiekot afspraken. Dat was er muzikaal meteen boenk op, en vooral: het was weer heel plezant. Alle agenda’s vielen goed voor volgende zomer, en de organisatoren zijn ook blij dat we weer opduiken. We kijken er echt naar uit.’

Dit najaar verschijnt een eerste single 'Viktoria (edit 2018)’, een cover van 'Victoria’ van The Kinks. In het voorjaar 2018 volgen nieuwe releases via Warner Music.

Verwacht een optreden met grote hits als 'Ik Wil Je’, 'Zo Jong’, 'Zij Heeft Stijl’, maar ook een fijne greep uit onbekender werk. En vooral: veel goed humeur! Doe De Kreun!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
De Kreuners
Datum: 
19 juni 2018
Locatie: 
Ancienne belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over