Carry Goossens en Dirk Lavrysen die de hoofdrollen spelen, maken zich deze week helemaal 'klaar' voor deze klassieker van formaat, van de hand van topschrijver Neil Simon.

De Komedie Compagnie presenteert vanaf deze week De Sunshine Boys​ in Theater Elckerlyc. De verwachtingen liggen bijzonder hoog want niemand minder dan acteurs Dirk Lavrysen en Carry Goossens zetten de hoofdrollen neer. Zij spelen een stel ruzieënde Vaudeville komieken die zich voorbereiden op televisie come back... Gelukkig is de sfeer tijdens deze premièreweek minder explosief naast het podium dan in het stuk zelf... Het hele team en de cast van De Sunshine Boys​ zetten deze week nog een extra tandje bij om er een onvergetelijke voorstelling van te maken.

De laatste loodjes...op naar een spetterende premièreweek!

Meer dan ooit is Theater Elckerlyc weer een lachend hart dat klopt van bedrijvigheid... Sinds deze week wordt er gerepeteerd in het decor op de scène. Regisseur Jan Verbist loodst zijn cast op vertrouwde wijze naar de eindmeet. Een premièreweek is altijd extra spannend. Hoe bevalt het decor? Hoe reageert het publiek tijdens de try outs? Hoe zit het met de gespeelde timing en vooral, welke scènes worden fel gesmaakt of waar moet er nog wat bijgestuurd worden... Gelukkig kan De Komedie Compagnie, ook deze keer weer, rekenen op een bijzonder getalenteerde en ervaren cast. Komedie heeft nog maar weinig geheimen voor Dirk Lavrysen, Carry Goossens en Anke Helsen.  Thuis-acteur Wim Stevens kan zich dus geen beter gezelschap werken voor zijn allereerste première van een komedie waarin hij meespeelt. Er zijn ook gastrollen weggelegd voor Kim Tosseyn, Manu Jacobs en Rony Van Rumst. Vanaf 18 oktober kan het grote publiek genieten van DE SUNSHINE BOYS. De feestelijke voorstelling voor pers en genodigden is op zondag 20 oktober.

Een 40-jarige wereldhit van Neil Simon

De "Sunshine Boys", een stel legendarische Vaudeville komieken die al 10 jaar gestopt zijn met optreden, krijgen de kans om nog eenmaal hun meest briljante sketch op te voeren voor televisie. Tijdens de repetities worden oude ruzies en ergernissen alleen maar heviger. De tv-show komt er, maar zelfs in de studio maken de komieken elkaar het leven zuur. Een dramatische wending zorgt ervoor dat het tweetal uiteindelijk hun ruzie bijlegt.

De Sunshine Boys vanaf 18 oktober 2013 in Theater  Elckerlyc. Een productie van De Komedie Compagnie.

Regie: Jan Verbist, Cast: Carry Goossens, Dirk Lavrysen, Wim Stevens en Anke Helsen. Gastrollen: Kim Tosseyn, Manu Jacobs en Rony Van Rumst.

Tickets: www.dekomediecompagnie.be – 070/691.002 en ook bij SHERPA – Ticketbalie Media Markt De Keyserlei 58-60

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
De Sunshine Boys
Datum: 
vanaf 18 oktober 2013
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

070 69 10 02
Meer over