Na reeds drie enthousiaste jawoorden, waren ook de laatste vier Blind Getrouwd-deelnemers op maandagavond 11/02 aangenaam verrast wanneer ze hun toekomstige in het stadhuis zagen staan.

Elke kreeg zelfs meer dan ze hoopte: een knappe, galante, lieve echtgenoot… die op zijn knie ging voor haar op hun huwelijksfeest. Mét een verlovingsring. “Dat vond ik echt heel speciaal. Daarmee geeft hij toch het signaal “ik kies echt voor u, ik wil het echt proberen”. Ik was helemaal ontroerd.”

Victor kroop dan weer op het podium om Line te vergasten op een optreden. Hij maakt immers deel uit van het DJ-duo ‘Studio Vibe’ en brengt met z’n eigen song ‘Arendonk’ een ludiek en stevig eerbetoon aan zijn hometown.

Het kersverse stel beleefde een leuke eerste dag. Line: “Ik heb altijd gehoopt dat er meteen een klik zou zijn, meteen wat humor of een mopje, en dat was het geval.” En ook met Victors voorkomen was ze blij, zei ze verbloemd tegen hem zelf “Ik was echt heel content over je, mijn eerste indruk (lacht) en dan was je nog vlot ook”.

Victor: “Line ziet er mij een vrolijke en een toffe uit, we konden direct wat zwanzen met mekaar en mopjes maken, ondanks de zenuwen. Ik was bang voor een ijzige stilte, maar dat was dus echt niet het geval. Het was een goede entree. Het is uiteraard nog niet volle bak liefde op het eerste gezicht, maar wel een goede klik op het eerste gezicht en zeker ook wel iets waarvan ik denk: all right, hier kunnen we verder mee. Ik snap de match al een beetje”.

WEKELIJKS ONLINE MAGAZINE ‘MEER BLIND GETROUWD’
MET NOG MEER NIEUWS EN EXTRA’S OVER DE REEKS

Wekelijks kunnen de fans meteen na de aflevering op TV, terecht op vtm.be voor het online magazine ‘Meer Blind Getrouwd’ voor nòg meer nieuws over en extra’s uit de reeks!

Wat zeiden familie en vrienden tegen de babbelbox op de trouwfeesten, en wat vinden de koppels daarvan? Ze bekijken samen de beelden terwijl hun reactie wordt gefilmd. In enkele reportages wordt met de deelnemers dieper in gegaan op iets wat opviel in de aflevering. Bekende getrouwde koppels worden aan de tand gevoeld over verschillende thema’s naar aanleiding van enkele fragmenten uit de uitzending. Wat zag je niet op TV? En hoe beleven de deelnemers de uitzendingen, nu ze herkend worden op straat? Hoe leefden ze ondergedoken? Tot slot brengt ‘Meer Blind Getrouwd’ exclusieve previews van de volgende aflevering. Kortom: nieuws en extra’s om ook online van te smullen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over