Vlaanderen boven in Nederland, want daar sleepte de Play4-realityreeks De Verhulstjes vandaag, donderdag 8 juni, de prijs voor ‘Beste Realityshow’ in de wacht tijdens de uitreiking van de Binge Awards. Daarin worden de beste en populairste films en series die op de verschillende streamingdiensten te zien zijn in de bloemetjes gezet. In Vlaanderen kregen vorig seizoen gemiddeld 1.053.000 Vlamingen (live+7+web+herhalingen) niet genoeg van de avonturen Gert, Ellen, Viktor, Marie en hun trouwe viervoeters. Die bevestiging krijgt de realityreeks nu ook bij de noorderburen, die de reeks gretig bingen op Videoland. De Verhulstjes zet zich zo in de lijst naast andere winnaars als de internationale topreeks ‘The Last of Us’ van HBO Max (Beste Serie) en ‘The Kardashians’ op Disney+ (Meest Bingewaardige serie). Ondertussen is er een nieuw seizoen van De Verhulstjes in de maak, dit najaar te zien op Play4 en GoPlay.

Gert Verhulst: "We zijn enorm fier, blij en vereerd met deze mooie prijs. Het doet ons enorm veel plezier dat ze ook in Nederland het programma weten te smaken. Zelfs nadat ze mij in Speedo hebben zien zwemmen."

Programmadirecteur Annick Bongers: "Een prachtige prijs voor een geweldig programma. De Verhulstjes wisten in Vlaanderen al van dag 1 een groot publiek aan te spreken, zowel op Play4 als GoPlay. Dat ze in Nederland nu ook deze verdiende erkenning krijgen is knap om te zien."

De prijzen

  • Beste serie: The Last of Us – HBO Max
  • Beste Film: Luther: The Fallen Sun – Netflix
  • Beste Realityshow: De Verhulstjes – Videoland
  • Beste Nederlandse productie: Oogappels – NPO Start
  • Meest Bingewaardige Serie: The Kardashians – Disney+

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over