Voor het derde jaar op rij is er een "WINTERREVUE" te zien in Theater Elckerlyc. Productiehuis Theatertainment (Het jonge productiehuis dat al even instaat voor de productie van de belangrijkste eigen creaties voor zowel Theater Elckerlyc als De Komedie Compagnie) en regisseur Stany Crets slaan de handen in elkaar om een nieuwe editie van de "WINTERREVUE" te creëren. Nieuw is dat deze liveshow een thema krijgt. De derde editie van de “WINTERREVUE” krijgt “The sound of movies”, als inspirerend concept. "En, deze keer mét pluimen", belooft regisseur Crets. De "WINTERREVUE" gaat op 15 december in première. De ticketverkoop is vandaag gestart.

THE SOUND OF MOVIES, MET PLUIMEN...

Driewerf hoera! Er komt een derde editie van the one and only "WINTERREVUE" in regie van Stany Crets in Theater Elckerlyc. Fans van een heerlijk live-spektakel krijgen in de winter 2017/2018 een straffe, verrassende revue te zien. Stany Crets laat zich deze keer inspireren door "The Sound of Movies". Voor het eerst krijgt de "WINTERREVUE" dus een thema. Ook opvallend, de derde, hippe editie van de "WINTERREVUE" luidt nu al de terugkeer van de kostuums met pluimen in. Alle ingrediënten van de revue worden uit de kast gehaald om er een schitterende live-show van te maken. Met de plannen van Theater Elckerlyc voor een derde editie van deze vernieuwende, muzikale, strakke humoristische show kunnen we nu zeker spreken van een nieuwe traditie in Antwerpen.

Geniet hier alvast van een voorsmaakje.

STERRENCAST MET HERBERT FLACK

Ook deze keer kan de revue rekenen op een sterrencast en een creatief topteam. Er werd gekozen voor een mix van gevestigde namen die reeds hun strepen verdienden in de voorbije twee edities met Dirk Van Vooren, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Ann Van den Broeck en een belangrijke rol voor Laurenz Hoorelbeke. Nieuwe namen zijn aanstormend musicaltalent Shana Pieters en vooral, gevestigd theater- en filmacteur Herbert Flack.

Theater Elckerlyc beschikt opnieuw over een schitterend creatief team met regisseur Stany Crets, choreograaf Laurent Flament, kostuumontwerpster Griet Van Landeghem en een live orkest o.l.v. Eric Melaerts.

TICKETVERKOOP START VANDAAG

De fans van de WINTERREVUE kunnen vanaf vandaag om 10 uur hun tickets boeken voor deze voorstelling. Alle informatie over deze derde editie is beschikbaar op www.winterrevue.be. Theater Elckerlyc kijkt er alvast naar uit om er ook deze keer een spetterende show van te maken en het publiek te verwennen met een schitterend spektakel.

PRAKTISCHE INFORMATIE - WINTERREVUE - THE SOUND OF MOVIES

  • Een productie van Theatertainment voor Theater Elckerlyc
  • Met: Herbert Flack, Dirk Van Vooren, Britt Van der Borght, Patrick Onzia, Ann Van den Broeck, Laurenz Hoorelbeke en Shana Pieters.
  • Vanaf 15 december 2017 t/m 14 januari 2018

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Winterrevue
Datum: 
Vanaf 15 december 2017 t/m 14 januari 2018
Locatie: 
Elckerlyc, Antwerpen

Reservatie:

Meer over