Kinepolis haalt nu ook Queen en The Doors naar haar zalen Herbeleef deze legendarische groepen in een adembenemende ervaring

Met een uitgebreid concertaanbod bevestigt Kinepolis nogmaals dat de bioscoop meer is dan film. In november kan je, in het beste geluid mogelijk, genieten van enkele van de meest legendarische concerten aller tijden. Wie er altijd al van gedroomd heeft om Queen, The Doors of Coldplay live te beleven, maar nooit aan een ticket is geraakt, krijgt nu een herkansing om zich samen met andere fans te laten onderdompelen in de gekende, magische concertsfeer.

Met de totaal uitverkochte voorstelling van Led Zeppelin en een enorme opkomst bij de voorstelling van Coldplay, bewijst Kinepolis een complete entertainmentbeleving aan te bieden waar naast de beste films ook muziek een plekje verdient. Legendarische concerten herbeleven, op groot scherm, met fenomenaal geluid en telkens vanop de beste plaats en met extra beeldmateriaal: zo wordt een concert in Kinepolis misschien zelfs beter dan het originele. En zo komen voor één dag zelfs Freddie Mercury en Jim Morrison terug tot leven.

Een van deze unieke concerten herbeleven kan voor slechts €12,00 op volgende data:

- 22 november 2012 – Queen – Hungarian Rhapsody
Live opgenomen in 1986 voor 80.000 uitzinnige fans in Budapest, gerestaureerd in high definition, presenteert misschien wel de grootste stadion-act aller tijden het beste van hun kunnen. Dit concert wordt voorafgegaan door een unieke 25-minuten durende documentaire die deze rocklegendes volgt vanaf het moment dat ze van het podium stapten. Geniet van Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, We Are The Champions en veel meer classics in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Luik, Eigenbrakel en Kortrijk.

- 29 november 2012 – The Doors
The Doors Live At The Hollywood Bowl uit 1968 wordt algemeen aanzien als het beste concert ooit van deze legendarische band dat op film werd vastgelegd. Dit historische optreden werd geremastered in high definition en wordt doorspekt met een gigantische hoeveelheid nooit eerder vertoond documentairemateriaal, waaronder interviews met de band, hun vrienden en andere unieke beelden. Herbeleef de legendarische Doors in Kinepolis Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Luik, Eigenbrakel en Kortrijk.

Voor meer informatie, surf naar www.kinepolis.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: