Vandaag kondigen we met trots de lancering aan van de allereerste trailer en poster van Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel. Deze hartverwarmende en avontuurlijke animatiefilm brengt Dikkie Dik voor het eerst naar het witte doek en belooft een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin te worden.

Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel is een doe, roep en dans mee film, geïnspireerd op de populaire boeken van Jet Boeke. Verteller Jan Decleir neemt (groot)ouders en kinderen mee op de spannende zoektocht van Dikkie Dik naar zijn verdwenen knuffel Beer.

Synopsis:

Dikkie Dik ontdekt tot zijn grote schrik dat Beer, zijn allerliefste knuffel, plotseling verdwenen is. Gelukkig komt Dikkie Diks vriendinnetje Poes Muis te hulp, want zonder Beer kan hij niet slapen. Ze slaan de pootjes ineen en starten een vrolijke zoektocht vol avonturen. Een doodgewoon bed verandert in een heuse trampoline en buiten op de waslijn kun je balanceren als een echte circusartiest. Samen ontdekken ze nieuwe plekken zoals het weiland en het strand en onderweg ontmoeten ze andere dieren, die ze nog nooit eerder hebben gezien. Na een dag vol pret en avonturen komt alles gelukkig weer op zijn pootjes terecht. Ze hebben niet alleen Beer gevonden, maar ook vele nieuwe vrienden gemaakt.

Een Phanta Animation en Catpaw Productie in coproductie met BosBros, Eyeworks Film & TV Drama en Ketnet Junior.

Deze film is tot stand gekomen met de steun van Het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive, de Taxshelter maatregel van de Belgische Federale Overheid in samenwerking met Scio Productions, Gottmer Uitgevers Groep en In The Air.

Dikkie Dik en de verdwenen knuffel wordt verdeeld door Kinepolis Film Distribution (KFD) die de film vanaf 18 september 2024 in de Vlaamse bioscoopzalen brengt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over