De twee premières vervoegen de eerder aangekondigde Disney+ Day-lineup vol nieuwe films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer

Om Disney+ Day te vieren kunnen abonnees de concertfilm van de popiconen, “BTS: PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA,” en een speciale eerste kijk op de aankomende Disney+ Original serie “Andor” van Lucasfilm nu streamen op Disney+.

In “BTS: PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA” ontdek je het live optreden van het BTS-concert in het Los Angeles SoFi Stadium eind 2021 (27-28 november en 1-2 december.) De concertfilm focust op het podium en bevat opvoeringen van de GRAMMY®-genomineerde muziekgroep’s hitsongs “Dynamite”, “Butter” en “Permission to Dance.” BTS, een acroniem voor Bangtan Sonyeondan of “Beyond the Scene,” is een Zuid-Koreaanse boyband die de harten van miljoenen fans heeft veroverd sinds hun debuut in juni 2013.

De leden van BTS zijn RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin, V, en Jung Kook. De film is geproduceerd door HYBE, een Den of Thieves productie, in associatie met Borderless Films.

Op 21 september gaat “Andor” in première met drie afleveringen. De serie verkent een nieuw perspectief in het Star Wars-sterrenstelsel en focust op Cassian Andor's reis om te ontdekken welk verschil hij kan maken. “Andor” brengt het verhaal van de beginnende rebellie tegen het Keizerrijk en hoe mensen en planeten erbij betrokken raakten. Het is een tijdperk vol gevaar, bedrog en intriges waarin Cassian het pad zal bewandelen dat voorbestemd is om van hem een rebellenheld te maken.

Diego Luna keert terug als Cassian Andor en wordt vervoegd door castleden Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller en Fiona Shaw. De uitvoerend producenten zijn Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna en Michelle Rejwan. Tony Gilroy is ook de bedenker en showrunner.

In de Disney+ Day content lineup vind je spannende wereldwijde premières terug van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Zoals reeds aangekondigd kunnen vanaf vandaag Marvel Studios’ “Thor: Love and Thunder,” “Pinocchio,” een nieuwe aflevering van “She-Hulk: Attorney at Law,” “Cars on the Road,” “Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return,” “Growing Up,” “Epic Adventures with Bertie Gregory,” “Tierra Incógnita,” “Marvel Studios Assembled: The Making of Thor: Love and Thunder,” “Wedding Season,” “Mike,” en “Welcome to the Club,” een nieuwe short van The Simpsons, gestreamd worden op Disney+.

Nieuwe en in aanmerking komende terugkerende abonnees kunnen tot en met maandag 19 september hier een maand Disney+ krijgen voor €1.99

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over