Op vrijdag 26 augustus organiseren Disney Channel en Kinepolis voor de allereerste keer de Disney Channel Stars-dag. Metropolis Antwerpen wordt deze dag omgetoverd tot de plek voor alle kids tussen de 6 en 14 jaar. Met muziek, films en series, make-up, dansworkshops, fashion en heel veel meer. Dit moet je meemaken!

Om 10.00 uur gaat de Disney Channel Stars-dag feestelijk van start. In verschillende zalen vinden meerdere keren per dag diverse evenementen plaats. Zo hoef je niets te missen en kun je schitteren tijdens dit spetterende event! Kaarten kosten 15 euro en zijn te koop via de website www.disney.be/starsdag. Bezoek samen met je beste vriendinnen de allereerste Disney Channel Stars-dag en zorg dat je dit niet mist!

Er is een avant-première van dé Disney Channel Original Movie van dit najaar:
Sharpay's Fabulous Adventure, marathons van al je favoriete Disney Channel-series en optredens van Dean & Sita. Maar het is meer dan alleen achterover leunen en kijken. Je kan zelf ook actief meedoen als je wilt! Zo is er onder andere een shopping area, een dance workshop, kan je opgemaakt worden als een echte ster en straal op de cover van het nieuwe meidenmagazine DYou.

Disney Channel is onderdeel van The Walt Disney Company en is uitgegroeid tot één van de grootste kindertelevisiezenders van de wereld. In 169 landen en in 34 talen bereikt de populaire zender ruim 230 miljoen kinderen met een mix van animatieseries, komedies en films. Sinds juni 2010 is de zender in heel Vlaanderen te ontvangen via Telenet en Belgacom. Daarnaast verschijnt maandelijk het magazine DYou.

Kinepolis biedt via haar netwerk van bioscopen ontspanning en eigentijds entertainment aan alle generaties. Op technologisch vlak heeft dit de voorbije jaren geleid tot de digitalisering van het medium bioscoop en de ontwikkeling van 3D-cinema. Inhoudelijk werd het aanbod op een alternatieve manier aangevuld, met naast de klassieke langspeelfilms ook sportieve, culturele en sociale evenementen. Kinepolis telt 23 bioscoopcomplexen in België, Frankrijk, Spanje, Polen en Zwitserland.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: