De serie gaat op 19 september exclusief op Disney+ in première met de eerste twee afleveringen

isney+ heeft de trailer en key art onthuld voor de nieuwe live-actionserie "Agatha All Along" van Marvel Television. In de serie volgen we Agatha Harkness, het personage van Kathryn Hahn uit de veelgeprezen Marvel Studios-serie "WandaVision", die op een gevaarlijk en mysterieus avontuur vol beproevingen gaat. Showrunner Jac Schaeffer, die de creatieve kracht was achter "WandaVision", regisseert de eerste aflevering.

In "Agatha All Along" voelt de beruchte Agatha Harkness zich machteloos nadat een verdachte goth Teen haar bevrijdt uit een verwrongen betovering. Haar interesse wordt gewekt wanneer hij haar smeekt hem mee te nemen op de legendarische Witches' Road, een magische reeks beproevingen die - als ze worden overleefd - heksen beloont met wat ze nodig hebben. Samen vormen Agatha en de mysterieuze Teen een wanhopige heksenkring en gaan ze op weg op The Road.

Naast Kathryn Hahn schitteren ook Joe Locke, Sasheer Zamata, Ali Ahn, Maria Dizzia, Paul Adelstein, Miles Gutierrez-Riley, Okwui Okpokwasili, Debra Jo Rupp, Patti LuPone en Aubrey Plaza in "Agatha All Along". De uitvoerende producenten zijn Kevin Feige, Louis D'Esposito, Brad Winderbaum, Mary Livanos en Jac Schaeffer. De regisseurs van de serie zijn onder anderen Jac Schaeffer, Rachel Goldberg en Gandja Montiero.

Marvel Televisions "Agatha All Along" gaat op 19 september exclusief op Disney+ in première met de eerste twee afleveringen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over