Na hun energieke set op Rock Werchter 2017 komen Dropkick Murphys ons ook in het voorjaar van 2018 omverblazen met het betere gitaarwerk. Samen met hun landgenoten van Flogging Molly en opening-act-de-luxe Glen Matlock (bassist van de Sex Pistols) zorgen ze voor een felgekruid concert in ons land. Een rijkgevulde en stevige avond in het vooruitzicht, op 12 februari in de Ancienne Belgique!

De troonopvolgers van The Pogues brouwen een fascinerende mix van AC/DC, The Clash en het beste van de Ierse folk. Ondertussen al meer dan 30 jaar (!) lang maken de zeven bandleden er hun missie van om de hele wereld op zijn kop te zetten met hun ongenaakbare livereputatie. Hun nieuwe album ’11 Short Stories of Pain & Glory’ ligt sinds januari van dit jaar in de winkels. Met negen platen op hun actief en ruim drie miljoen verkochte exemplaren over de hele wereld, is Dropkick Murphys een muzikaal fenomeen, dat folk en soul aan elkaar rijgt met de energie en de rebellie van een punkband. Live staan ze zonder uitzondering voor een grandioos spektakel

België weet waarover we het hebben, want ons land is overduidelijk één van de favorieten van de band: tijdens optredens in onder meer de AB, de Lotto Arena, Vorst Nationaal, op Pukkelpop en op Rock Werchter speelden ze bij ons al meermaals de pannen van het dak. Met hun reisgezellen op deze tournee, Flogging Molly, is het Ierse feest helemaal compleet! De celtic punkband uit Los Angeles presenteert ons zijn nieuwe langspeler ‘Life Is Good’, die sinds juni beschikbaar is.

Maak je klaar voor een waanzinnige avond celtic rock op 12 februari in de Ancienne Belgique! Dropkick Murphys, Flogging Molly en Glen Matlock maken er een onvergetelijk feest van. De ticketverkoop start op woensdag 11 oktober om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Dropkick Murphys & Flogging Molly
Datum: 
Maandag 12 februari 2018
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over