Nog maar net bekomen van het Music For Life-optreden en Editors komen al met nieuw concertnieuws! Hoe kan het ook anders, gezien het uitstekende huwelijk tussen de Britse band en ons land. Denk maar aan hun passage in 2008 op Rock Werchter, toen ze er het 1000ste concert ooit speelden. Of in 2010, wanneer de groep rond de charismatische frontman Tom Smith op het podium van Rock Werchter een enorme hit maakte van een onuitgegeven song. “No Sound But The Wind (Live At Rock Werchter 2010)” was hun eerste gouden nummer 1 hit in België. Als Editors naar België komen valt er altijd wel wat te beleven. Het is dus reikhalzend uitkijken naar een nieuwe passage in het voorjaar van 2018!

Weinig bands die op zo’n korte tijd zoveel hits bijeen schreven als deze Britten. Denk maar aan nummers als “Racing Rats” en “Smokers Outside The Hospital Doors” uit ‘An End Has A Start’, hun wereldhit “Papillon” van ‘In This Light And On This Evening’ of recentere singles “Life Is A Fear” en “Ocean Of Night”. Editors maken er een specialiteit van om de brug te maken tussen gitzwarte new wave songs en poppy nummers.

Met een portefeuille vol wereldhits en een zesde plaat in hun achterzak heeft de band redenen genoeg om opnieuw te gaan touren. En uiteraard staat ons land op de planning! Op zaterdag 17 maart houdt de band rond Tom Smith halt in het Sportpaleis in Antwerpen. Tickets voor dat concert zijn te koop vanaf donderdag 21 september om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Editors
Datum: 
Zaterdag 17 maart 2018
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over