Reeds drie koppels stapten in het huwelijksbootje in Blind Getrouwd, waarvan de tweede aflevering alweer goed was voor gemiddeld 1.165.433 kijkers (live +3), en een marktaandeel van 47,1 % (VVA 18-54).

Op maandag 11 februari is Blind Getrouwd aan een primeur toe: een huwelijksaanzoek mét verlovingsring. De sportieve key accountmanager Tim gaat na hun huwelijk op zijn knie voor zijn kersverse echtgenote Elke, die niet weet wat haar overkomt en op slag ontroerd is.

Tot slot zien de Blind Getrouwd-experten in de 29-jarige immer vrolijke Line de ideale vrouw voor de goedlachse office manager Victor. Bij mandaatassistent Line slaat de paniek even toe als haar broer en zus haar moeten achterlaten in het stadhuis om al plaats te nemen in de trouwzaal. “Nu sta ik er echt alleen voor en ben ik mijn houvast kwijt”. Ondertussen staat haar toekomstige met knikkende knieën te wachten, terwijl Lines moeder Victor van kop tot teen aan het keuren is. Maar vooral geen druk hoor.

En er is nog meer: na deze twee huwelijken vertrekken de vijf koppels allemaal op huwelijksreis. Waar belanden ze? Hoe is de sfeer op het vliegtuig en de eerste avond ter plekke? Bloeien de duo’s open en groeien ze al naar mekaar toe, of zorgt het alleen zijn ervoor dat wat afstand wordt ingebouwd?

WEKELIJKS ONLINE MAGAZINE ‘MEER BLIND GETROUWD’ MET NOG MEER NIEUWS EN EXTRA’S OVER DE REEKS

Wekelijks kunnen de fans meteen na de aflevering op TV, terecht op vtm.be voor het online magazine ‘Meer Blind Getrouwd’ voor nòg meer nieuws over en extra’s uit de reeks!

Wat zeiden familie en vrienden tegen de babbelbox op de trouwfeesten, en wat vinden de koppels daarvan? Ze bekijken samen de beelden terwijl hun reactie wordt gefilmd. In enkele reportages wordt met de deelnemers dieper in gegaan op iets wat opviel in de aflevering. Bekende getrouwde koppels worden aan de tand gevoeld over verschillende thema’s naar aanleiding van enkele fragmenten uit de uitzending. Wat zag je niet op TV? En hoe beleven de deelnemers de uitzendingen, nu ze herkend worden op straat? Hoe leefden ze ondergedoken? Tot slot brengt ‘Meer Blind Getrouwd’ exclusieve previews van de volgende aflevering. Kortom: nieuws en extra’s om ook online van te smullen.

Blind Getrouwd is live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over