Een Non-Fungible Token (NFT) is een digitaal echtheidscertificaat dat aan een digitaal bestand is gekoppeld. Dit certificaat is vaak gekoppeld aan een afbeelding en heeft een waarde die niet uitwisselbaar is met andere. Het bevat alle informatie over de certificering van deze afbeelding: naam van het onderwerp of de afbeelding, naam van de persoonlijkheid of de kunstenaar, aantal afdrukken, enz.

Wanneer iemand een NFT koopt, wordt de koper de exclusieve eigenaar van de digitale afbeelding, video, audiobestand, etc. De creator behoudt echter zijn of haar auteurs- en reproductierechten (tenzij anders gespecifieerd). De koper verwerft bepaalde rechten zoals het recht om het werk online te publiceren (met uitzondering van elk commercieel gebruik).

- bio WawStreet -

WawStreet, opgericht in België en gelegen in het hart van Europa, lanceert vandaag een NFT marktplaats voor digitale verzamelobjecten. Het stelt creators in staat geld te verdienen met hun werk en stelt gepassioneerde verzamelaars in staat om hun collecties in euro te traden en te voltooien. Het heeft een beveiligd platform ontwikkeld, gebaseerd op de laatste stand van zaken in de Web3 technologie.

WawStreet stelt creators uit meerdere sectoren in staat om hun digitale werk op de markt te brengen. De authenticiteit van het digitale werk maakt deel uit van de kernfundamenten van WawStreet. WawStreet heeft de exclusieve rechten om het werk van de creator als NFT's op de markt te brengen via licentieovereenkomsten. WawStreet focust zich in eerste instantie op de Belgische markt en zal zich van daaruit uitbreiden.

Over WawStreet, N.V./S.A., België: WawStreet is opgericht door vastgoedondernemer Vincent Schobbens. WawStreet is een NFT-marktplaats waarmee creators hun werk op de markt kunnen brengen en verzamelaars in een beveiligde omgeving van hun passie kunnen genieten.

"Ik ben bijzonder blij dat ik een multidisciplinair team heb verzameld rond het ambitieuze project, dat de creators bijstaat op hun Web 3.0-reis door hen toekomstgerichte professionele ondersteuning te bieden met het oog op de toekomst. Ik wil ook mijn dankbaarheid uitspreken aan de creators die ons vanaf het begin van de lancering van het platform hebben vertrouwd. Deze pioniers openen de deur naar een veelbelovende toekomst.” - Vincent Schobbens, oprichter van WawStreet.

'het eerste Belgische NFT-only album'

WawStreet is het allereerste Belgische NFT platform waar gebruikers kunnen betalen in euro en dus niet crypto. Vandaag wordt daarop het nieuwe album 'Future Perfect' van 'CHARLOTTE & REINHARD' gelanceerd. Ja inderdaad het Gentse 'muziek-koppel' Charlotte Caluwaerts & Reinhard Vanbergen.

Dis is het eerste Belgische NFT only album (in het buitenland deden oa Kaleo & MUSE het ook al: muziek releasen via NFT) .

Het album komt dus niet op Spotify etc. Wel een single naar radio: 'Into The Sunset' het eerste nummer op het album.

Welke 'creators' doen er zoal mee met WawStreet: de fotografe Carmen De Vos, de cartoonist Lectrr, Tom Borremans (Sociaal Incapabele Michiel) etc.

Collabs op het muziekalbum: Lady Linn, Johannes Genard (School is Cool), Andy Butler (Hercules and Love Affair), Jasper Segers (Sylvie Kreusch), Matthew Eccles(Conin Mockasin), Siemon Theys (The Guru Guru), Janne Vanneste (The Happy) & Naima Joris.

Extra info bij het album 'Future Perfect' welke opties er zijn qua aankoop:

Brons (200) 40€ - mp3 file met alle 13 nummers & Digitaal artwork: Jinha Bong
Zilver (125) 75€ - mp3 file met alle 13 nummers & Digitaal artwork: Jinha Bong + (1/129) limited vinyl + gesigneerd en genummerd certificaat, gesigneerd door C&R en Jinha Bong.
Goud (3) 500€ - mp3 file met alle 13 nummers & Digitaal artwork Jinha Bong + (1/129) limited vinyl + (1/3) white label test persing + gesigneerd en genummerd certificaat, gesigneerd door C&R en Jinha Bong.
Platinum (1) 2500 € - mp3 file met alle 13 nummers & Digitaal artwork Jinha Bong + (1/129) limited vinyl + ( 1/1) privé huiskamerconcert (excl. vervoer en verblijf) + gesigneerd en genummerd certificaat, gesigneerd door C&R en Jinha Bong.

Er is ook de optie om losse tracks aan te kopen aan €4 per song.

NFT houders zullen extra toekomstige CHARLOTTE & REINHARD content ontvangen.

(bij aankoop krijgen de mensen ook een extra link aangeleverd met WAV & Flac audio files voor een optimale geluidskwaliteit)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: