Bij de start van het nieuwe jaar beginnen we stilaan te verlangen naar de zomer en begint het te kriebelen naar het nieuwe festivalseizoen. Bilzen en Leuven maken zich alvast op voor een nieuwe zomer van Marktrock. Vandaag maakt organisator LIVE Entertainment de eerste namen van Marktrock Bilzen en Marktrock Leuven bekend.

De zomer van Marktrock wordt afgetrapt op zaterdag 8 augustus 2015 in Bilzen. De allereerste namen voor de 3de editie van Marktrock Bilzen zijn Radio Guga, Cookies & Cream, Laura Omloop en Regi. Marktrock Bilzen vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 augustus 2015.

Het weekend van 15 augustus is traditiegetrouw gereserveerd voor Marktrock Leuven. Twee dagen lang kan de festivalbezoeker volgende zomer opnieuw genieten van muziek in de Leuvense binnenstad. Het stadsfestival verwelkomt voor haar 33ste editie op vrijdag 14 en zaterdag 15 augustus 2015 alvast Gers Pardoel, Slongs Dievanongs, Fixkes en Les Truttes.

De ploeg van LIVE Entertainment organiseert Marktrock Leuven in 2015 voor de achtste keer en bouwt verder op de succesvolle formule van de afgelopen jaren. In 2013 werd er voor het eerst een editie van Marktrock georganiseerd in de stad Bilzen. LIVE Entertainment toonde hiermee haar ambitie om de unieke sfeer van Marktrock te delen met andere steden met gevoel voor muziek.

In 2014 werd eenmalig Dendermonde als derde locatie toegevoegd. Stad Dendermonde en LIVE Entertainment zijn samen op zoek gegaan naar een nieuwe formule, dit heeft geleid tot het nieuwe zomerfestival Dendermonde Viert dat volgende zomer voor het eerst zal worden georganiseerd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Marktrock
Datum: 
8 & 9 augustus 2015
Locatie: 
Markrock, Bilzen

Reservatie:

Meer over