Eric Corton is met ingang van maandag 29 augustus elke werkdag te horen op KINK met het programma Het Beste Uit De KINK 1500. De bevlogen radiomaker en muziekliefhebber laat daarin elke dag om 10 uur een selectie horen van de nummers uit deze jaarlijkse door de KINK-luisteraars samengestelde lijst met de beste alternatieve tracks ooit gemaakt.

"Ik kijk er enorm naar uit om de KINK luisteraar iedere dag te mogen trakteren op de allerbeste songs uit de KINK 1500", aldus Corton. "Mijn programma in het weekend was al tof, maar iedere dag op deze zender te zijn is een voorrecht en groot plezier!"

"Ik ben heel blij dat Eric kiest voor een nog grotere rol bij KINK", aldus programmadirecteur Michiel Veenstra. "Zijn tomeloze liefde voor muziek en heerlijke stemgeluid is vanaf nu de best denkbare start van de werkdag!"

Corton was tot nu toe te horen in het weekend van KINK en op vrijdagmiddag samen met Michiel Veenstra in Vrijdag CorVee. Dat programma blijft bestaan, maar verhuist naar de vrijdagavond van 19 tot 21 uur. In het weekend schuiven DJ's Jim Vorwald, Mick Hummel en Lars Wijnhoven op naar de blokken 12-15, 15-18 en 18-21 uur.

KINK is in heel Nederland te ontvangen via DAB+, de digitale opvolger van FM. DAB+ is gratis in de ether te luisteren met een geschikt radiotoestel. Daarnaast is KINK ook online te ontvangen: via de eigen app, website, op het wereldwijde TuneIn platform, op Sonos-apparatuur, alles dat online radio ontvangt.

Naast KINK is er ook themazender KINK CLASSICS met de beste alternatieve muziek uit de jaren 70, 80 en 90, KINK INDIE met de beste nieuwe Indie Alternatieve en KINK DISTORTION met uitsluitend metal, hardrock en metalcore.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over