Op zaterdag 14 maart opent het Antwerpse sportpaleis haar deuren voor ruim 15.000 Drum&Bass en Dubstepfans. Met namen als Chase and Status, Noisia en Dirtyphonics, verwelkomt Rampage, Europa’s grootste Drum&Bass en Dubstep party, ook dit jaar weer enkele DJ toppers van formaat. ‘’We zijn bijzonder blij dat we voor het tweede jaar op rij erin slagen het Sportpaleis te vullen. Als organisatie zijn we het onze trouwe fans dan ook verplicht er dit jaar opnieuw een onvergetelijke ervaring van te maken’ aldus Hans Machiels aka DJ MURDOCK. Het Sportpaleis zal ongetwijfeld op zijn grondvesten daveren die nacht.

Rampage vult opnieuw het Sportpaleis

Wat ooit begon als een lokaal feestje in Trix Antwerpen is uitgegroeid tot Europa’s grootste Drum&Bass en Dubstep event. Van de Noordersingel naar het Sportpaleis, het is een klein half uurtje wandelen, maar het kostte Hans Machiels jaren hard labeur. Het is dan ook met trots dat hij voor het tweede jaar op rij zijn Rampage concept naar het Sportpaleis brengt. Op het programma staan grote namen als Chase and Status, Noisia en Dirtyphonics, maar ook Belgische DJ’s als EPTIC en MURDOCK maken deel uit van de indrukwekkende line-up.

De vorige editie in het Sportpaleis was in een no-time uitverkocht. Dit jaar doet de organisatie er nog een schepje bovenop. Met 15.000 tickets zal het event nog groter zijn dan de vorige editie. Wie dacht dat Drum&Bass en Dubstep ondergronds zou blijven heeft het dus bij het verkeerde einde.

Interesse uit buurlanden is groot

De tickets voor Rampage gaan vlotjes over de toonbank. Zo werden er al tickets besteld uit twintig verschillende landen. Meer dan één op drie bezoekers komt uit buurlanden als: Nederland, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De organisatie legt zelf tal van in bussen uit Belgische en Nederlandse steden. Voor de exacte uren en betreffende informatie verwijzen we door naar de website: http://www.rampage.be/busses.php.

Gratis met de bus en tram naar Rampage

De organisatie wist een samenwerking met De Lijn aan te gaan. Een inkomticket voor Rampage geeft recht op een gratis bus- of tramrit in regio Antwerpen van en naar het Sportpaleis.

Rampage in uw huiskamer

Wie door omstandigheden niet naar het Sportpaleis kan of net naast een ticket greep, hoeft echter niets te missen. Via de website: www.rampage.be zal het event live te volgen zijn. Ook het Youtube kanaal van Rampage: https://www.youtube.com/user/WeAreRampageEvents biedt de mogelijkheid om alles live te volgen. Hiermee is het alsof Europa’s grootste Drum&Bass en Dubstep event gewoon bij u thuis in de woonkamer doorgaat.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rampage
Datum: 
14 maart 2015
Locatie: 
Stadsschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over