Robbie Williams heeft een extra concert toegevoegd op maandag 30 januari in Ziggo Dome in Amsterdam. De drie concerten staan in het teken van zijn 25-jarig jubileum. De kaartverkoop voor het extra concert is direct van start gegaan via Ticketmaster.

De aankomende tour en het nieuwe album staan in het teken van 25 jaar hits en gaat in Europa op 20 januari in Bologna van start en reist vervolgens langs o.a. Parijs, Amsterdam, Berlijn en Barcelona. Op het nieuwe album staan zijn grootste hits die opnieuw zijn georkestreerd door Jules Buckly, Guy Chambers en Steve Sidwell en opnieuw zijn opgenomen onder begeleiding van het Nederlandse Metropole Orkest. Het album bevat o.a. nieuwe versies van hits als Angels, Feel, Let Me Entertain You en Rock DJ.

Zijn 25-jarig jubileum is een grote mijlpaal in Robbie's carrière. Het leverde zijn veertiende nummer één notering op in de Britse albumlijst en hiermee verbrak hij het record van Elvis Presley. Geen enkele andere soloartiest stond met zoveel verschillende albums aan kop in de Britse album chart. Bovendien heeft de zanger zes van de Top 100 bestverkochte albums in de Britse geschiedenis op zijn naam staan en heeft wereldwijd meer dan 85 miljoen albums verkocht, 14 nummer 1-singles en een recordaantal van 18 BRIT Awards - meer dan enige andere artiest in de muziekgeschiedenis.

Radio 10 presenteert
ROBBIE WILLIAMS - XXV TOUR
Zaterdag 28, zondag 29 en maandag 30 januari 2023 | Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €89,60 (incl. servicekosten)

Meer info over de concerten vind je op: mojo.nl/robbiewilliams
De kaartverkoop voor het extra concert is direct van start gegaan via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over