Nog meer goed nieuws, want Ed Sheeran komt voor twee avonden naar Antwerpen! Het concert op vrijdag 8 augustus verkocht zo snel uit en de vraag naar tickets blijft hoog, dus zijn '+ - = ÷ x European Tour 2025' zal ook op donderdag 7 augustus passeren in het Middenvijverpark op Linkeroever. Tickets voor het extra concert op donderdag 7 augustus 2025 zijn nu in verkoop!

Ed Sheeran heeft duidelijk nog een plekje in onze harten, niet dat we daar aan twijfelden. De vraag naar tickets is zo hoog, dus voegt de Britse singer-songwriter een extra en laatste datum toe aan zijn passage in Antwerpen: donderdag 7 augustus 2025! Ook op die dag zal hij met het imposante ronde (en draaiende!) podium, indrukwekkende LED-schermen en 360°-ervaring het publiek op Middenvijver overstag krijgen. Het wordt een setlist vol met zijn grootste hits zoals ‘Shape Of You’, ‘Shivers’, ‘Perfect’, ‘Thinking Out Loud’, ‘The A Team’, ‘Lego House’, maar ook nieuwe nummers van zijn laatste album ‘-’ (Substract’). Ed Sheeran verpulvert het ene ticketrecord na het andere en bevestigt bij elke show zijn sterstatus, zijn songschrijverstalent en zijn charisma. En bij deze nogmaals zijn populariteit in ons landje en daarbuiten, want een tweede concertdatum in Antwerpen is nu realiteit! Mis dit niet, want het zijn de enige shows in de Benelux!

Fans kunnen vanaf nu tickets bestellen voor deze tweede show op donderdag 7 augustus 2025 via www.ticketmaster.be en www.eventim.be.

Tickets en prijzen:
Voor zijn shows op 7 en 8 augustus 2025 gaat Ed Sheeran resoluut voor één ticketprijs voor iedereen: 113 euro. Ed for all, all one price for Ed!

Ticket voor het extra concert op donderdag 7 augustus 2025 zijn nu verkrijgbaar via www.fkpscorpio.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over