Met superheld Mega Mindy, als gast bij De Bende, en het koninklijke Prinsessia brengt Suikerrock opnieuw een knallend kinderfeest op slotdag zondag 31 juli! Op die dag is Suikerrock hét family festival van België, met deze twee superpopulaire kinderacts, maar ook met de reeds aangekondigde topacts Emma Bale, Stan Van Samang, Roxette en Marco Borsato. Met een 'Family ticket' krijgen gezinnen (2 volwassenen, maximum 4 kinderen van 6 jaar tot en met 12 jaar) bovendien toegang aan een voordelig tarief. Kinderen onder 6 jaar hebben sowieso gratis toegang!

Op tijd zijn is de boodschap want deze 'kids party' met De Bende & Mega Mindy en Prinsessia start reeds om 13u30! Tickets zijn beschikbaar via suikerrock.tickoweb.be en Ticketmaster

Feel the vibe, taste the sweetness!

Mega Mindy

Een echte superheld, die elke boef op aarde velt! Het alter ego van Mieke Fonkel laat iedereen meezingen met de mega-populaire hits zoals ‘Ik ben Mega Mindy’, ‘Mega Mindy tijd’ en ‘Toby Toby’. ‘Mega Mindy tijd’ stond in 2007 maar liefst 4 weken op de eerste plaats in de Ultratop, waarmee het duidelijk is dat Mega Mindy niet alleen scoort bij de allerkleinsten! Geen vogel, geen vliegtuig, maar met haar herkenbare roze spandex pakje zal Mega Mindy, als gast bij De Bende, alle ‘misdadigers’ in de tang nemen.

De Bende

Is het een kidsband? Is het een hitmachine? Ja, dat is het zeker…Want waar De Bende komt, is het feest voor groot & klein. In hun explosieve show vuurt deze 6-koppige live band een topselectie aan Hits for Kids af op het publiek. Van de kleinste peuter tot de hipste oma, er is niemand die ze niet aan het swingen krijgen! Dansen en meezingen, geen ontkomen aan!

Prinsessia

In de populaire tv-serie Prinsessia leren vijf prinsesjes om een echte prinses te worden. Er is echter goed nieuws, want Roos, Linde, Iris, Madeliefje en Violet ruilen de prinsessenschool tijdelijk in voor het podium! De vijf vriendinnen hebben elke vrije minuut benut om keihard te oefenen voor hun show. Reken dus maar dat het zal sprankelen op het podium! Kriebelen je stembanden nu al, omdat je luid wil meezingen met die heerlijke prinsessenliedjes? Laat het trompetgeschal dan onmiddellijk aanrukken en doe een vreugdedansje; de meisjes kijken alvast reikhalzend uit naar je komst en beloven een koninklijk spektakel.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suikerrock
Datum: 
29 - 31 juli 2016
Locatie: 
Grote Markt, Tienen

Reservatie:

Meer over