Publiek geniet volop van schitterende live show door Jan Van Dyke, Kobe Van Herwegen, Patrick Onzia, Franky Boy, Goele De Raedt en zangeres Sofie, live begeleid door de Lou Roman band.

Na drie jaar wachten was het eindelijk zover. Op 27 mei ging de feestelijke show JAN VAN DYKE - DE SHOW VAN M'N LEVEN in première. Heel wat genodigden verzamelden op de rode loper om deze jubileumshow van Jan Van Dyke te zien. Jan laat zich omringen door topartiesten Patrick Onzia, Kobe Van Herwegen, Goele De Raedt, Franky Boy en Jans favoriete zangeres Sofie, live begeleid door de Lou Roman Band. Het aanwezige publiek - voor de gelegenheid voorzien van een feestelijke "touch of red, blue & white" - trakteerde Jan Van Dyke en de volledige cast op een staande ovatie met een daverend applaus na afloop van deze schitterende live show. Het publiek krijgt een show van topkwaliteit te zien. Daar staat Jan Van Dyke elke keer opnieuw garant voor. JAN VAN DYKE - DE SHOW VAN M'N LEVEN is te zien vanaf vrijdag 27 mei tot en met zondag 12 juni in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

JAN VAN DYKE - DE SHOW VAN M'N LEVEN

Jan, die internationale successen boekte in showtempels zoals het ‘Lido’ in Parijs en ‘Sporting Club Monte Carlo’, nodigt u deze keer uit in ‘Theater Elckerlyc’ in Antwerpen voor deze unieke jubileumshow. Hij laat zich van z’n meest uitbundige kant zien in hilarische sketches en spectaculaire visuele acts, en zingt liedjes, begeleid door de Lou Roman band, waarmee hij iedereen zal ontroeren en meenemen in een terugblik op zijn carrière.

Samen met Kobe Van Herwegen, Patrick Onzia, Franky Boy, Goele De Raedt en zijn favoriete zangeres Sofie maakt Jan er een feestelijke show van. Bekende typetjes en onovertroffen sketches zoals ‘Tommeke’ en de ‘Mexico-act’ kunnen en zullen niet ontbreken in deze jubileumshow. En wie weet is de befaamde strandstoel er ook weer bij… Voel u van harte welkom bij Jan Van Dyke, die u uitnodigt voor “de show van z’n leven”!

Praktische info - Jan Van Dyke - de show van m'n leven

Met Jan Van Dyke, Patrick Onzia, Kobe Van Herwegen, Goele De Raedt, Franky Boy en Sofie en de Lou Roman Band
Coaching: Dirk Van Vooren
Choreografie: Ingrid Coppieters
Van vrijdag 27 mei 2022 t/m zondag 12 juni 2022

Locatie: Theater Elckerlyc – Frankrijklei 85-87 te Antwerpen.
Tickets: www.elckerlyc.be – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: